Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Θέσεις 21-24: Σαουδική Αραβία - Μαρόκο 25-20

| Παγκόσμιο Νέων 2023

Η Σαουδική Αραβία νίκησε το Μαρόκο με 25-20 και πήρε την 21η θέση ανάμεσα στις 32 χώρες που συμμετέχουν. 

Το Μαρόκο προηγήθηκε στο 4΄ με 2-0 αλλά η Σαουδική Αραβία με ένα σερί 5-0  ξέφυγε στο 11΄ με 5-2. Το Μαρόκο πλησίασε στο 20'σε 9-8, αλλά οι Σαουδάραβες προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 15-10.
Στο β΄ μέρος η Σαουδική Αραβία είχα πάντα το προβάδισμα στο σκορ με δύο-τρία γκολ διαφορά και παρότι το Μαρόκο κατάφερε να την πλησιάσει στο 43΄ στο γκολ 18-17, ξέφυγε στο 45΄με 20-17, αύξησε την διαφορά στο 54΄ 24-19 και πήρε την νίκη με 25-20.
Μία νίκη που την πανηγύρισαν θερμά οι Σαουδάραβες δείχνοντας ότι μάλλον είναι ικανοποιημένοι απο την πορεία τους στην διοργάνωση.
MVP  του αγώνα αναδείχθηκε ο Αχμέτ Αλαμπντουλάχ.

Οι δηλώσεις

Mohammed Berrajaa (προπονητής Μαρόκου): «Στο τελευταίο μας παιχνίδι, προσπαθήσαμε να βάλουμε τα δυνατά μας για να κλείσουμε με νίκη τη διοργάνωση, όμως δεν τα καταφέραμε. Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα η οποία εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη που κάναμε και κέρδισε. Η εμπειρία μας στην διοργάνωση είναι πολύ θετική. Ανταγωνιστήκαμε με πολύ καλές ομάδες και πήραμε καλά μαθήματα από αυτές. Εύχομαι τα καλύτερα, για τους επόμενους αγώνες μας».

Ahmed Alabdullah (αριστερός ίντερ Σαουδικής Αραβίας): «Πρώτα από όλα τα πήγαμε πολύ καλά στο σημερινό παιχνίδι. Είχαμε λιγότερα λάθη από τα προηγούμενα παιχνίδια και καταφέραμε να κλείσουμε με νίκη τη διοργάνωση.  Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί καλοί και ευγενικοί άνθρωποι, περάσαμε ωραία εδώ». 


Τα στατιστικά



e-genius.gr ...intelligent web software