Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

President's Cup (4ος όμιλος): Μαρόκο -Σαουδική Αραβία 33-21

| Παγκόσμιο Νέων 2023
Την πρώτη θέση στον 4ο Ομιλο του President’s Cup πήρε το Μαρόκο καθώς επιβλήθηκε της Σαουδικής Αραβίας με 33-21  και έτσι έφθασε τους 5 πόντους αφήνοντας τον αντίπαλο της στη 2η θέση με 4 βαθμούς.

Δίκαιη επικράτηση για την ομάδα της Αφρικής που παρουσιάσθηκε πιο προσεκτική, σταθερή και με περισσότερες φυσικές  δυνάμεις.

Το Μαρόκο είχε καλύτερο ξεκίνημα στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 8΄ με 4-1, επωφελούμενο από τα διαδοχικά λάθη των Σαουδαράβων, οι οποίοι όμως ισοφάρισαν σε 4-4 στο 11.25’’ .

Με ατού την άμυνα τους, οι Μαροκινοί πέρασαν μπροστά στο σκορ στο 17΄με 10-6 , ωστόσο, βασιζόμενη στην αποτελεσματικότητα της στις γρήγορες επιθέσεις της, η Σαουδική Αραβία πλησίασε σε 11-10 στο 22΄ και σε 13-12 στο 26΄ ενώ το ημίχρονο έληξε με το Μαρόκο να έχει το προβάδισμα με 15-14.

Στην επανάληψη, το θαυμάσιο στην περιφέρεια Μαρόκο ήταν εκρηκτικό και στο 37.32’’ προηγείτο με 22-14 με σερί 7-0 ενώ μόλις σε εκείνο το σημείο σκόραρε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος η άστοχη Σαουδική Αραβία μετά από άγονα 7.32’’.

Η διαφορά έφθασε στα 9 γκολ ( 27-18 στο 49΄ ) και στα 12 ( 32-20 στο 57’ ) και το τελικό 33-21 αποτυπώνει τη διαφορά σε απόδοση των δύο αντιπάλων, με επιμέρους σκορ 17-5 στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι δηλώσεις

Youssef ΕlMouaddar(τερματοφύλακας Μαρόκου): «Είμαστε πολύ περήφανοι γι αυτή τη νίκη. Αν και είχαμε λίγο χρόνο έτσι ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το σημερινό παιχνίδι στο τέλος τα καταφέραμε και πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Τώρα θα ξεκουραστούμε λιγάκι και θα περιμένουμε τον αντίπαλό μας στα επόμενα παιχνίδια».

Ahmed Alabdullah (αρχηγός Σαουδικής Αραβίας): «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά κατά τη διάρκεια αρχίσαμε να κάνουμε λάθη. Ήμασταν αρκετά κουρασμένοι και δεν είχαμε καθόλου συγκέντρωση. Ήταν λίγος ο χρόνος που είχαμε από χθες έτσι ώστε να προετοιμαστούμε για το σημερινό παιχνίδι. Είναι ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα, τα παιχνίδια συνεχόμενα και είναι δύσκολο να διαχειριστούμε  και την πίεση που υπάρχει. Το ρεπό που έχουμε αύριο θα είναι ευεργετικό για εμάς έτσι ώστε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε καλύτερα για τα τελευταία δύο παιχνίδια».



Τα στατιστικά


e-genius.gr ...intelligent web software