Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

President's Cup (3ος όμιλος): Νορβηγία – Σλοβενία 36-25

| Παγκόσμιο Νέων 2023

Η Νορβηγία νίκησε την Σλοβενία με 36-25, έκανε το τρία στα τρία και θα συνεχίσει στο 23ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα διεκδικώντας το καλύτερο πλασάρισμα στις θέσεις 17-24 στο President's Cup, όπως και η Σλοβενία.

Η Νορβηγία προηγήθηκε σε όλο τον αγώνα και στο ημίχρονο με  20-11.Στο β΄ μέρος η Σλοβενία προσπάθησε να πλησιάσει στο σκορ την Νορβηγία αλλά δεν είχε τις λύσεις για να το πετύχει και η νίκη πήγε στην Νορβηγία με 36-25.

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Tord Lea Knutsen ο οποίος πέτυχε 7 γκολ σε 11 προσπάθειες.

Οι δηλώσεις
Tord Lea Knutsen (πλέι μέικερ Νορβηγίας): «Όλοι μας στην ομάδα παίξαμε πολύ καλά. Και τα 60 λεπτά παίξαμε σαν μια γροθιά και παλέψαμε για τη νίκη. Στην Ελλάδα έχει αρκετή ζέστη αυτές τις ημέρες, αλλά απολαμβάνουμε το γεγονός ότι βρισκόμαστε εδώ».

Pejovic Zarko (προπονητής Νορβηγίας): « Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, κάτι που είναι σημαντικό και έτσι κερδίσαμε την αναμέτρηση. Τεχνικά, επίσης, παρουσιαστήκαμε εξαιρετικοί, οπότε είμαστε ικανοποιημένοι. Όσον αφορά, τη διοργάνωση, όποια προβλήματα υπήρξαν στο ξεκίνημα διορθώθηκαν άμεσα. Όλη η εμπειρία είναι τρομερή και θα μας μείνει».

Praprotnik Saša (προπονητής Σλοβενίας):«Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι. Δεν είχαμε αντοχή να συνεχίσουμε και αυτό στοίχισε. Μας αρέσει η διοργάνωση πολύ έως τώρα. Το φαγητό και το ξενοδοχείο είναι εξαιρετικά. Όλα είναι καλά πέρα από την επίδοσή μας (γέλια)».

Τα στατιστικά

 



e-genius.gr ...intelligent web software