Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

President's Cup (3ος όμιλος): Σλοβενία - Αργεντινή 30-29

| Παγκόσμιο Νέων 2023

Ντέρμπι σε όλη του την διάρκεια ήταν ο αγώνας Σλοβενίας-Αργεντινής που είχε και συναρπαστικό φινάλε αφού η Σλοβενία πήρε την νίκη με γκολ του Miklavec με ρίψη από φάουλ απο τα δέκα μέτρα στο 59΄58''.

Στο πρώτο μέρος που έληξε ισόπαλο 15-15 οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η Σλοβενία έχασε στο 34΄ με απευθείας κόκκινη - μπλε τον Mlivic (18-17) όπως και στο 38΄ η Αργεντινή τον Saco και μετά από δύο λεπτά στο 40΄ τον Asensio (20-19).

Οι Σλοβένοι ξέφυγαν στο 43΄ με 23-19 και στο 48΄ με 25-20 αλλά η Αργεντινή με αιφνιδιασμούς από λάθη των Σλοβένων, ισοφάρισε με 5-0 στο 53΄ 25-25 και ξαναμπήκε στο παιχνίδι.

Η Σλοβενία αντέδρασε και με δύο εύστοχα πέναλτι του Μίκλαβετς προηγήθηκε στο 55΄ 27-25. Η Αργεντινή  ισοφάρισε στο 59΄ με πέναλτι του Jung 29-29 αλλά η  Σλοβενία  με το μεγάλο γκολ του Miklavec πήρε την νίκη με 30-29, με τον Σλοβένο να ολολήρώνει το ματς με 8 γκολ συνολικά, 5 ασίστ, 4/7 απο τα 9μ., 3/3 πέναλτι και 1/1 από τα 6μ.

 MVP του  αγώνα αναδείχθηκε τερματοφύλακας των Σλοβένων Luca Zupacic με 26% (8/31)

Οι δηλώσεις

Praprotnik Saša (προπονητής Σλοβενίας): «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε ένα βήμα προς την επόμενη φάση. Σαν ομάδα κάναμε αρκετά λάθη σήμερα και γι αυτό κερδίσαμε την τελευταία στιγμή, με ένα γκολ διαφορά».

Zupacic Luka (τερματοφύλακας Σλοβενίας): «Ήταν σκληρό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κοντά στο σκορ, ενώ στο δεύτερο προσπαθήσαμε να πάρουμε το προβάδισμα. Όσον αφορά στη διοργάνωση, μου αρέσει πάρα πολύ, έχει τρομερή ατμόσφαιρα. Το ξενοδοχείο είναι τέλειο και όλα πάνε καλά μέχρις στιγμής».

Tomas Martin Garay Gomez (αριστερός ίντερ Αργεντινης): «Κατά διαστήματα χάναμε τη συγκέντρωση μας και λόγω της διαιτησίας χάσαμε κάποιες μπάλες και ξεχνούσαμε να παίζουμε. Έτσι, στο τέλος υποφέραμε σε κάποιες θέσεις και ήρθε η ήττα. Για τέταρτο παιχνίδι αισθανόμαστε αδικημένοι από τους διαιτητές. Στο αυριανό παιχνίδι αναμένουμε να κερδίσουμε και η κατάσταση να είναι καλύτερη. Όλη η εμπειρία στην Αθήνα είναι πολύ ωραία».

Τα στατιστικά



e-genius.gr ...intelligent web software