Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Γύρος των 16 - 3ος όμιλος: Ουγγαρία – Μπαχρέιν 27-21

| Παγκόσμιο Νέων 2023

Η Ουγγαρία νίκησε το Μπαχρέιν με 27-21 και έκανε σημαντικό βήμα για την 8άδα της Γερμανίας, ενώ αύριο παίζει με τη Σουηδία.

Η Ουγγαρία είχε δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο από το Μπαχρέιν μέχρι το 25΄ όπου το σκορ ήταν 12-12 αλλά με προσοχή στην άμυνα και δυο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο προηγήθηκε στο ημίχρονο με 14-12.

Στο β΄ μέρος η Ουγγαρία ξέφυγε στο 44΄ με 20-15 αλλά το Μπαχρέιν μείωσε στο 21-18 χωρίς να έχει συνέχεια στην προσπάθειά του για κάτι καλύτερο, αφού οι Ούγγροι ξέφυγαν στο 57΄ με 26-20 και πήραν την νίκη με 27-21, με τον Fazekas να τελειώνει το ματς με 9 γκολ (9/9, 100%, 2/2 αιφν.-5/5 πέν.-2/2 σουτ).

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Palasics με 23% (5/22).

Οι δηλώσεις

Imre Bence (εξτρέμ Ουγγαρίας): «Πολύ σκληρό παιχνίδι, εμείς ήμασταν καλοί στην άμυνα όποτε χρειαζόταν, ώστε να μην μπορέσει να διεκδικήσει κάτι από το ματς το Μπαχρέιν. Όσον αφορά το αυριανό ματς, η Σουηδία είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι με τη διοργάνωση».

Sótonyi László (προπονητής Ουγγαρίας): «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα μου. Ξέραμε πριν το παιχνίδι ότι το Μπαχρέιν είναι καλή ομάδα και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Είχαμε εξαιρετικό ρυθμό στο παιχνίδι μας και στην άμυνα μας και στο τελευταίο δεκάλεπτο ανεβάσαμε ταχύτητα και έτσι κερδίσαμε. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Η Σουηδία είναι σωματικά πιο δυνατή από εμάς, όμως σε κάθε παιχνίδι προετοιμαζόμαστε για την κάθε ομάδα ξεχωριστά, ώστε να κερδίζουμε, που είναι και ο στόχος μας».

Abdulla Esam (προπονητής Μπαχρέιν):«Σήμερα παίξαμε πολύ καλά, ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού. Ωστόσο, ο καλύτερος παίκτης μας (σ.σ. ο αριστερός ίντερ Μοχάμεντ Ράμπια) πήρε τρία δίλεπτα και αυτό σε συνδυασμό με την νεαρή ηλικία των παικτών μου, μας στοίχισε. Θεωρώ γενικά πως το γεγονός ότι διαθέτουμε πολύ νέους παίκτες είναι ο βασικός λόγος που δεν πήραμε την νίκη. Χρειάζεται λίγη παραπάνω εμπειρία».

Τα στατιστικά



e-genius.gr ...intelligent web software