Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

President's Cup (3ος όμιλος): Νορβηγία -Γροιλανδία 47-21

| Παγκόσμιο Νέων 2023

 Η Νορβηγία νίκησε τη Γροιλανδία με 47-21 (ημίχρονο 24-10) για τον 3ο όμιλο του President's Cup και τις θέσεις κατάταξης 17-32 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ21.

Η Νορβηγία ήταν σαφώς ανώτερη και σε ρυθμό ρελαντί πήρε εύκολα την νίκη με 47-21 κόντρα στους πάντα μαχητικούς και φιλότιμους Γροιλανδούς.

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Erlend Johnsen που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 8 τέρματα και 80% ευστοχία στα 41 λεπτά που αγωνίστηκε.

Δηλώσεις

Johnsen Erlend (παίκτης Νορβηγίας): «Ήταν ένα απαιτητικό ματς αλλά τα καταφέραμε και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Αναφορικά με τη διοργάνωση, είναι όλα πολύ όμορφα, είμαστε ικανοποιημένοι και το γήπεδο είναι τεράστιο».

Pejovic Zarko (προπονητής Νορβηγίας): «Το επόμενο ματς είναι κόντρα στη Σλοβενία και πλέον στρέφουμε εκεί το ενδιαφέρον μας. Έχω πολύ καλούς παίκτες. Πάντα μένουμε συγκεντρωμένοι και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι».

Kusigaq Inuik Nielsen Isaksen (πίβοτ Γροιλανδίας): «Δουλέψαμε σκληρά για αυτό το παιχνίδι. Κάναμε ότι μπορούσαμε. Η Νορβηγία είναι μια πολύ καλή ομάδα. Προσωπικά έβαλα τη δυνατά μου σήμερα. Για το αυριανό παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε και να το διασκεδάσουμε όσο μπορούμε. Έχει πολύ ζέστη στην Ελλάδα, αλλά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση».

Τα στατιστικά



e-genius.gr ...intelligent web software