Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

President's Cup (4ος όμιλος): Μαρόκο- Κούβα 24-24

| Παγκόσμιο Νέων 2023

Σε παιχνίδι λαθών ( 15 για το Μαρόκο και 13 για την Κούβα, από 9 στο πρώτο ημίχρονο για κάθε ομάδα ), Μαροκινοί και Κουβανοί αρκέσθηκαν στο ισόπαλο 24-24, σε αναμέτρηση για τον 4ο όμιλο του  President’s Cup.
Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν δύο τερματοφύλακες, ο Κουβανός Negret με 53% ( 9 στις 17 ) και ο Μαροκινός El Mouaddar με 37% ( 14 στις 38 ), ενώ η ομάδα της Αφρικής έχασε ευκαιρία νίκης στην εκπνοή με τον πρώτο σκόρερ της (6 γκολ ) Kissar .
Στο ξεκίνημα, το Μαρόκο προηγήθηκε με 10-7 ( 14΄) , ωστόσο, στο 22:30 η Κούβα είχε ισοφαρίσει σε 12-12 και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 13-13.
Οι Μαροκινοί ξέφυγαν στο σκορ στο 42 ' με 20-16 , αλλά, η Κούβα σταδιακά, με ουσιαστική βοήθεια από τον πιο παραγωγικό παίκτη της στο σκοράρισμα, με 6 γκολ στο ενεργητικό του, τον Gonzales Ruis , μείωσε τη διαφορά και ισοφάρισε σε 23-23 στο 56:30 ενώ στο 58:30 το σκορ ήταν 24-24.
Στο τελευταίο λεπτό, χάρη στις αποκρούσεις των γκολκίπερ Negret και El Mouaddar, δε διαφοροποιήθηκε το ισόπαλο αποτέλεσμα σε μία αναμέτρηση που βρήκε στο τέλος τους Κουβανούς να πανηγυρίζουν για το 24-24 -και το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα στη διοργάνωση- και τους Μαροκινούς να δυσκολεύονται να δεχθούν ότι έχασαν το προβάδισμα των 4 γκολ και κατά συνέπεια τον βαθμό.

Δηλώσεις 

Mohamed Kissar (αθλητής Μαρόκου): «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και πραγματικά κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Κάναμε αρκετά λάθη σε άμυνα κι επίθεση, τα οποία πιθανόν προέρχονται από την κόπωση καθώς στο προηγούμενο παιχνίδι τα δώσαμε όλα. Αύριο έχουμε ένα ακόμη αγώνα απέναντι στη Σαουδική Αραβία και θέλουμε να τον κερδίσουμε».

Andro Cesar Gonzales Ruiz (αθλητής Κούβας): «Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον και σκληρό παιχνίδι. Σε αρκετές περιπτώσεις είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη αλλά κάναμε αρκετά λάθη στην άμυνα. Αύριο θα παίξουμε απέναντι στη Χιλή και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε έτσι ώστε να βρεθούμε στις 20 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης».

Τα Στατιστικά



e-genius.gr ...intelligent web software