Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Εθνική Νέων: Πίστη για την υπέρβαση

| Παγκόσμιο Νέων 2023
Το απόγευμα της Κυριακής, στις 17:30 η Εθνική Νέων μπαίνει στη φάση των "16" του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με πρώτη αντίπαλο την Ισλανδία, στο κλειστό του Ρέντη. Στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, παίκτες και τεχνικό επιτελείο είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες.

Αναλυτικά οσα δήλωσαν για την αυριανή αναμέτρηση:

Νίκος Γεωργιάδης ( προπονητής Εθνικής Νέων ) : "Εξαρχής θέλαμε πάρα πολύ να είμαστε στον main round της διοργάνωσης και το πετύχαμε. Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος μας. Είχαμε την ευκαιρία να μπορέσουμε να μπούμε με καλές προοπτικές σε αυτό το δεύτερο στάδιο, αλλά, με την Αίγυπτο δεν αντέξαμε έως το τέλος. Ξέρουμε ότι για να πάμε στη Γερμανία θα πρέπει να κερδίσουμε καλύτερους από εμάς αντιπάλους. Η Ισλανδία είναι τέτοια ομάδα. Διακρίνεται εδώ και χρόνια σε όλα τα επίπεδα, σε ηλικιακά πρωταθλήματα και στους Ανδρες, έχει δική της σχολή χάντμπολ. Όλα αυτά είναι γνωστά. Εμείς, όμως, είναι σίγουρο ότι θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για να μπορέσουμε να κερδίσουμε την Κυριακή. Τα παιδιά θεωρώ ότι πείσμωσαν πολύ από την ήττα με την Αίγυπτο, ομάδα που ξέραμε ότι θα πήγαινε για μετάλλιο στη διοργάνωση. Νομίζω ότι όλοι  θα αποδείξουμε με τους Ισλανδούς ότι πρέπει να βρίσκεται η ομάδα μας στη Γερμανία".

Κώστας Κοτσιώνης ( αθλητής Εθνικής Νέων ) : "Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι ήλθε εδώ για να κερδίσει κάθε παιχνίδι. Εχουμε προετοιμασθεί και αν είμαστε  καλά όπως με την Αίγυπτο, θα νικήσουμε. Θέλουμε και χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου. Μας στηρίζει η παρουσία του ελληνικού κοινού, η υποστήριξη του μας δίνει ώθηση. Ετσι είχαμε φαντασθεί αυτούς τους αγώνες, με τους Ελληνες φιλάθλους δίπλα μας, να μας στηρίζουν ώστε να ευχαριστιόμαστε και εμείς ακόμα περισσότερο αυτά τα σπουδαία παιχνίδια. Η Ισλανδία δεν είναι στο επίπεδο της Αιγύπτου, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι ισχυρή ομάδα. Εχουν πολύ δυνατή άμυνα, αυτό είναι το ατού τους. Όμως, πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη για αυτό το ωραίο ματς".

Νίκος Τζωρτζίνης ( αθλητής Εθνικής Νέων ) : "Η Ισλανδία είναι ομάδα με ταλέντο και η νίκη της με την Σερβία δεν είναι τυχαία. Σίγουρα, αυτό το παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο και κομβικό για τη συνέχεια μας στη διοργάνωση. Η ομάδα μας έχει διάθεση και είναι πλήρως προετοιμασμένη. Υπάρχει αρκετό ταλέντο στην Εθνική μας , είμαστε έτοιμοι για ματς υψηλού επιπέδου και θα ανταποκριθούμε όπως με την Αίγυπτο, σε μία αναμέτρηση που θα μας δείξει τι θα ακολουθήσει. Ευελπιστούμε ότι θα είμαστε νικητές. Η Ισλανδία είναι καλή τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, όμως, έχει αδυναμίες και δουλεύουμε πάνω σε αυτές. Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας, στοιχείο πάρα πολύ σημαντικό για εμάς, έχουμε πολλές πιθανότητες για την νίκη". 
 


e-genius.gr ...intelligent web software