Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Διομήδης Άργους- ΧΑΝΘ (24/9, 16:00)

| Handball Premier

Ιδανικό ξεκίνημα στη Handball Premier για τις δύο ομάδες με νίκες και μάλιστα επί δύσκολων αντιπάλων.
Ο Διομήδης την Τετάρτη επικράτησε στην έδρα του Ιωνικού 35-29, πιο εύκολα από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία.
Η νεοφώτιστη ΧΑΝΘ έβαλε με το καλημέρα «φωτιά» στην υπόθεση παραμονή, επικρατώντας 28-26 του Αερωπού Έδεσσας στη Θεσσαλονίκης, αποδεικνύοντας ότι είναι ικανή για εκπλήξεις. Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τους Πετρίδη, Σαρηγιαννίδη και Τσιρογιάννη.

Δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ
Στέλιος Ασβεστάς (δεξιός ίντερ Διομήδη): «Η ομάδα της ΧΑΝΘ ξανά ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία και μάλιστα έκανε την έκπληξη στην πρώτη αγωνιστική κόντρα στον Αερωπό. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, προερχόμαστε από τρία πολύ δυνατά παιχνίδια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Έχουμε καλό αγωνιστικό ρυθμό και σε συνδυασμό με το ότι παίζουμε στην έδρα μας πιστεύω ότι θα φτάσουμε στην νίκη».

Απόστολος Παλάσκας (αριστερός ίντερ ΧΑΝΘ): «Είχαμε ένα πολύ θετικό ξεκίνημα που θα μας βοηθήσει πολύ στη ψυχολογία μας. Σε αυτό το ματς είμαστε ξεκάθαρα το αουτσάιντερ, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι περίεργο που μετά από πολλά χρόνια, φοράω μία άλλη φανέλα, είναι σημαντική για μένα η παρουσία των Πετρίδη, Μαστορογιάννη με τους οποίους υπήρξαμε συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ.
Στη ΧΑΝΘ με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και αυτό μου δίνει έξτρα κίνητρο για να ηγηθώ των προσπαθειών της ομάδας να παραμείνει στην κατηγορία. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. ΑΕΚ και Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρα τα φαβορί και από κει υπάρχει ένα μεγάλο γκρουπ ομάδων που δεν έχουν πολύ μεγάλες διαφορές».



e-genius.gr ...intelligent web software