Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΑΕΚ (24/9, 16:00)

| Handball Premier

Λίγους μόνο μήνες μετά την συνάντηση τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στην Κοζάνη, ΑΕΣΧ Πυλαίας και ΑΕΚ θα συναντηθούν ξανά, αυτή τη φορά για τη 2η αγωνιστική της Handball Premier.

H Πυλαία είχε κάνει την μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας 21-20 και κατακτώντας το Κύπελλο με την ΑΕΚ να δέχεται ένα σκληρό… χτύπημα, το οποίο ψυχολογικά είχε αντίκτυπο και στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Τώρα οι συνθήκες είναι διαφορετικές η ΑΕΚ προέρχεται από μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έχει ξεκινήσει τη σεζόν με καλή ψυχολογία και πολλά όνειρα, έχοντας ρόστερ γεμάτο με λύσεις και ποιότητα.

Η Πυλαία παραμένει το ίδιο επικίνδυνη με πέρσι και αυτό το έδειξε στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη με πολύ καλό πρόσημο (ευρωπαϊκή πρόκριση με δύο νίκες, «διπλό» στην έδρα του Ζαφειράκη στην πρεμιέρα και καλή εμφάνιση στο Σούπερ Καπ κόντρα στον Ολυμπιακό).

Δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ
Γιάννης Μπάτζιος (πίβοτ Πυλαίας): «Για αρχή, να δώσω πολλά μπράβο στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα μου γενικότερα για τη νίκη κόντρα στον Ζαφειράκη Νάουσας. Ήταν σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το ματς του Σαββάτου θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς καθώς παίζουμε κόντρα στην ΑΕΚ, ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ προέρχεται από μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Εμείς σίγουρα δεν είμαστε το φαβορί για αυτό το ματς, όμως θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε άλλη μια έκπληξη».

Χρήστος Κεδέρης (αριστερός εξτρέμ ΑΕΚ): «Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε στις δύο πρώτες αγωνιστικές να αντιμετωπίσουμε τις δύο ομάδες που μας πλήγωσαν αθλητικά την περσινή περίοδο. Ωστόσο είναι μια νέα χρονιά και έχουμε αφήσει πίσω μας ότι κακό έγινε πέρσι.
Η νίκη με τον Ολυμπιακό ήταν μια καλή αρχή, αλλά αυτό το ματς το έχουμε ξεχάσει ήδη. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ για το ματς με την Πυλαία, είναι μια ομάδα που αξίζει τον σεβασμό μας. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και να μην δώσουμε κανένα δικαίωμα. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με 2/2, αλλά οι τίτλοι κρίνονται το τελευταίο δίμηνο της σεζόν».

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software