Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Pregame (A1 Γυναικών- 4η αγωνιστική)

| Α1 Γυναικών

Σούπερ ντέρμπι στη Νέα Ιωνία- Σημαντικά ματς σε Βέροια και Θεσσαλονίκη

 

Συνεχίζεται με την διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών

Α1 Γυναικών (4η αγωνιστική)
Πανοράματος 16:30, HONDA Πανόραμα- Μ. Αλέξανδρος
(Τέμης- Γιάννου, Σαμαράς)
Νέας Ιωνίας 18:00, ΟΦΝ Ιωνίας- ΠΑΟΚ MATECO
(Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Κορρές)
Φιλίππειο 18:00, Φίλιππος Βέροιας- ΓΑΣ Καματερού
(Δελόγλου- Θεοδοσίου, Σίσκου)

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018
Α1 Γυναικών (4η αγωνιστική)
ΔΑΚ Άρτας 16:00, Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας- ΑΕΣΧ Πυλαίας (Σκλαβενίτης- Μπράμου, Νικολάου)

 

Αναλυτικά

ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ- ΠΑΟΚ MATECO

Τα δύο φαβορί και του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών συναντιούνται το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, για την 4η αγωνιστική.
Οι γηπεδούχοι μετά από μια εύκολη νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του Πανοράματος είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ Mateco, ο οποίος σε έναν ακόμη αγώνα εκτός έδρας νίκησε την Πυλαία με 14-31.
Ντεμπούτο για την Νέα Ιωνία θα κάνει η Μίλιτσα Ντανίλοβιτς, η οποία αντικατέστησε στο ρόστερ την Άννα Μίλασιτς που υπέστη ρήξη χιαστών. Η 43χρονη Σέρβα περιφερειακός γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα με την οποία πέρσι κατέκτησε το νταμπλ, όντας μάλιστα από τις πρωταγωνίστριες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Από τη μεριά των φιλοξενούμενων εκτός από την Τζούρισιτς, μια ακόμη απώλεια είναι αυτή της Παναγιωτίδου η οποία έκοψε τον τένοντα του δακτύλου και θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον δύο μήνες.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το sportshero.gr

Δηλώσεις

Σοφία Ναϊσίδου (προπονήτρια ΟΦΝΙ): «Περιμένουμε με χαρά το αυριανό παιχνίδι καθώς οι αναμετρήσεις μεταξύ των της Νέας Ιωνίας και του ΠΑΟΚ έχουν πάντα ενδιαφέρον και είναι αγώνες με ποιότητα. Η πιο συγκεντρωμένη ομάδα είναι αυτή που θα πάρει και τη νίκη. Πρωταγωνίστριες θα είναι οι αθλήτριες και σκοπός μας είναι να βγει κερδισμένο το χάντμπολ».

Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής ΠΑΟΚ): «Φέτος ο ΠΑΟΚ είναι μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρσι. Η Νέα Ιωνία έχει μία σταθερή… συνταγή που τα τελευταία χρόνια της έχει δώσει πολλούς τίτλους. Είναι ένα ματς με πολύ ενδιαφέρον και ανυπομονούμε να μπούμε στην αρένα, να δούμε πού υπερτερούμε και πού υστερούμε. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη».

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ
Το Πανόραμα θα δώσει το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα του και θέλει να αφήσει πίσω του την βαριά ήττα από τη Νέα Ιωνία. Ο τεχνικός της ομάδας Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης, θα έχει όλες τις παίκτριες του στη διάθεσή του. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, που πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη και αυτοί πλήρεις, μετά την νίκη επί των Κυκλώπων και έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.
Δηλώσεις:
Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης (προπονητής Πανοράματος): «Είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα και έχω εμπιστοσύνη στις αθλήτριες μου. Δουλεύουν πολύ και προσπαθούμε να πετύχουμε το μέγιστο βαθμό ετοιμότητας. Τα παιχνίδια με τα Γιαννιτσά είναι ντέρμπι και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά».
Αλέξανδρος Ταρινίδης (προπονητής Μ. Αλεξάνδρου): «Eίναι ένα παιχνίδι μέσα στους στόχους μας, θέλουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και χρειάζεται 100% συγκέντρωση. Έχω εμπιστοσύνη στις αθλήτριες μου , πιστεύω σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι που θα βγάλουν πάθος και δύναμη. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα καθώς το Πανόραμα έχει μια δυνατή έδρα».

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Η ομάδα του Φιλίππου θα μπει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ελλείψεις, προερχόμενη από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τη Βέροια 2017 που τελικά έχασε με 25-24 και είναι έτοιμη να πάρει τη νίκη μέσα στην έδρα της. Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους ανεβαίνουν στην πόλη της Βέροιας με κάποιες ελλείψεις λόγω σχολικών υποχρεώσεων των αθλητριών. Στην προηγούμενη αγωνιστική το Καματερό έκανε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στη Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Γιώργος Τσικίνας (προπονητής Φιλίππου Βέροιας): «Μετά την ήττα από τη Βέροια πρέπει να βγάλουμε αντίδραση. Για να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο πρέπει πρώτα απ’ όλα να κερδίσουμε τον κακό μας εαυτό. Περιμένουμε με αγωνία το Καματερό το οποίο αποτελείται από νεαρές αλλά πολύ δυνατές παίκτριες οι οποίες πέρυσι πήραν και το πρωτάθλημα στις νεάνιδες. Δεν έχουμε καμία απουσία και ανυπομονούμε να δείξουμε καλύτερο χαντμπολ».

Νίκος Σκοδριάνος (προπονητής ΓΑΣ Καματερού): «Προερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση και σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό. Αύριο θα βρεθούμε σε μια ιστορική έδρα και θέλουμε να παίξουμε καλό χάντμπολ. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι ένα μεγαλύτερης διάρκειας καλό παιχνίδι, όπως αυτό που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο με την Αναγέννηση».

ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ- ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ
Η Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας υποδέχεται στο γήπεδό της την ομάδα της Πυλαίας, την Κυριακή. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι δεδομένη και η γηπεδούχος ομάδα αναζητά ακόμα μία νίκη. Από την άλλη πλευρά, ο ΑΕΣΧ Πυλαίας θέλει να πάρει πολλές εμπειρίες από την αναμέτρηση της Κυριακής, έτσι ώστε να είναι πιο έτοιμος στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν.

Δηλώσεις
Γρηγορία Γκόλια (προπονήτρια Άρτας): «Η Πυλαία είναι μία νεοφώτιστη ομάδα και την περιμένουμε με χαρά στο γήπεδό μας. Εμείς προσπαθούμε να σταθεροποιήσουμε την εικόνα μας και στόχος μας είναι μία ακόμα νίκη».

Βασίλης Σκανδάλης (προπονητής ΑΕΣΧ Πυλαίας): «Τα μικρά κορίτσια της Πυλαίας έχουν τη χαρά και την τιμή να παίζουν με κορυφαίες αθλήτριες με μεγάλη εμπειρία. Η Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας είναι μια μεγάλη ομάδα, με μίξη έμπειρων αθλητριών και σίγουρα θα είναι στην τετράδα του πρωταθλήματος. Με αυτό το παιχνίδι κλείνουμε μια σειρά παιχνιδιών με μεγάλη δύναμη. Στους προηγούμενους αγώνες η εικόνα μας ήταν θετική και καταφέραμε να φτάσουμε κοντά στους στόχους μας. Μπορεί να υστερούμε σε δύναμη και εμπειρία αλλά έχουμε διάθεση».



e-genius.gr ...intelligent web software