Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Α1 Γυναικών (Pregame- 4η αγωνιστική)

| Α1 Γυναικών

Ντέρμπι στη Μίκρα ΠΑΟΚ MATECO- Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας

 

 

Το πρόγραμμα Α1 Γυναικών (5η αγωνιστική)
Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018
ΔΑΚ Βικέλας 15:30, Βέροια 2017- HONDA Πανόραμα
(Αναστασίου- Πήτας, Σίσκου)
Γιαννιτσών 18:00, Μέγας Αλέξανδρος- ΟΦΝ Ιωνίας
(Γράψας- Κυριακού, Δημόλας)
Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΠΑΟΚ MATECO- Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας (Λινάρδος- Νικολαϊδης, Μεϊμαρίδης)
Καματερού 18:00, ΓΑΣ Καματερού- Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (Μερτινιάν- Ανταλής, Κυριακούλιας)
Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018
Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Φίλιππος Βέροιας
(Θεοδοσίου- Γράψας, Σαμαράς)

ΠΑΟΚ MATECO– ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ
Στην 5η στροφή του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, ΠΑΟΚ και Αναγέννηση Άρτας «κοντράρονται» στη μάχη της πρώτης θέσης. Οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής βρίσκονται στην κορυφή με ισοβαθμία καθώς έχουν το απόλυτο των νικών τις προηγούμενες 4 αγωνιστικές.
Ο ΠΑΟΚ μετά την μεγάλη νίκη του την περασμένη βδομάδα επί της Νέας Ιωνίας και έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του, θέλει να είναι το ίδιο προσεκτικός και πειθαρχημένος έτσι ώστε να αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα στη «μάχη» της πρώτης θέσης που θα δώσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Δημήτρης Δημητρούλιας δεν θα έχει στη διάθεσή του τις Παναγιωτίδου, Μπατζαρακούδη και Τζούρισιτς που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.
Από την άλλη μεριά, η ανανεωμένη φέτος Αναγέννηση Άρτας, έχοντας το απόλυτο των νικών μέχρι στιγμής θέλει κι αυτή με τη σειρά της να βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ. Παίκτριες όπως η Μάστακα, η Νούλα, η Μούρνου επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη αυτή την φορά ως αντίπαλοι του «Δικεφάλου».

Δηλώσεις
Δημήτρης Πελεκίδης (συνεργάτης Δ. Δημητρούλια): «Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη που είναι σημαντική τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά. Την έχουμε αφήσει όμως στην άκρη καθώς αύριο παίζουμε κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας που είναι εξίσου ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Το παιχνίδι αυτό θα είναι σημαντικό για το ποιος θα πάρει την πρωτοκαθεδρία στο βαθμολογικό πίνακα και θα μπούμε για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Στην 5η αγωνιστική της Α1 Γυναικών ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών θα υποδεχθεί το Σάββατο στις 18:00 τη Νέα Ιωνία, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται 4η και 3η θέση αντίστοιχα, της Α1 Γυναικών.
Ο Μέγας Αλέξανδρος μετά το σπουδαίο διπλό στο Πανόραμα και τους 4 συνολικά βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, έχει ένα δύσκολο έργο αλλά είναι έτοιμος να μπει στον αγωνιστικό χώρο για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι, μετά την εντός έδρα ήττα τους από τον ΠΑΟΚ, θα ταξιδέψουν στα Γιαννιτσά με σκοπό να επιστρέψουν στις νίκες.

Δηλώσεις
Αλέξανδρος Ταρινίδης (προπονητής Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών): «Μετά από δύο συνεχόμενα επιτυχή αποτελέσματα για την ομάδα μου, αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Νέας Ιωνίας. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο. Η Νέα Ιωνία πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο κι έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ό, τι μπορούμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι».
Σοφία Ναϊσίδου (προπονήτρια ΟΦΝΙ): «Είναι ένα παιχνίδι με μια παραδοσιακή ομάδα του ελληνικού χάντμπολ. Εμείς αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα όλους τους αντιπάλους μας κι ελπίζω να είναι ένα όμορφο παιχνίδι και να παίξουμε καλό χάντμπολ. Αυτό που μας ανησυχεί είναι η μεγάλη αποχή μέχρι την επόμενη αγωνιστική λόγω των αγώνων της Εθνικής Γυναικών, αλλά εύχομαι τα καλύτερα για τα κορίτσια και να γυρίσουν με πολλές νίκες».

ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ – ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Ο ΓΑΣ Καματερού υποδέχεται τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, το Σάββατο στις 18:00, για την 5η αγωνιστική της Α1 γυναικών.
Η ομάδα του Καματερού με 1 βαθμό στον πίνακα της κατάταξης, θα μπει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ελλείψεις, διεκδικώντας τη νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στο τέλος της βαθμολογίας αλλά με έναν αγώνα λιγότερο, θα προσπαθήσουν προκειμένου να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Δηλώσεις
Νίκος Σκοδριάνος (προπονητής ΓΑΣ Καματερού): «Είναι ένα παιχνίδι στις δυνατότητές μας. Είναι ένας από τους αγώνες που μπορούμε και θα διεκδικήσουμε τη νίκη η οποία είναι σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στον αυριανό αγώνα θα είμαστε πλήρεις καθώς όλες οι παίκτριες είναι καλά και έτοιμες να πάρουν τη νίκη».
Άκης Χαραλαμπίδης (προπονητής Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης): «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με το Καματερό. Και οι δύο ομάδες έχουμε τους ίδιους στόχους. Έχω εμπιστοσύνη στις παίκτριές μου και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», δήλωσε στο e-handball,

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
Ο ΑΕΣΧ Πυλαίας υποδέχεται την Κυριακή στις 18.00 τον Φίλιππο Βέροιας για την 5η αγωνιστική της A1 γυναικών.
Οι γηπεδούχοι έχοντας βγάλει μια σειρά δύσκολων αγώνων, πλέον έχει ένα πιο βατό πρόγραμμα καθώς υπάρχουν παιχνίδια που μπορούν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχοντας τον τίτλο του φαβορί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση μιας και αντιμετωπίζουν την νεοφώτιστη ομάδα της Θεσσαλονίκης, θέλουν να πάρουν τη νίκη που έχει βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ με στόχο να παίξουν και καλό χάντμπολ.
Για την Πυλαία η Βακουφάρη θα μείνει εκτός λόγω υποχρεώσεων, ενώ ο Φίλιππος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα αγωνιστικά.

Δηλώσεις
Βασίλης Σκανδάλης (προπονητής ΑΕΣΧ Πυλαίας): «Εμείς προσπαθούμε ακόμα να διαμορφώσουμε το παιχνίδι μας. Είχαμε καλή εικόνα στο πρώτ μέρος με την Άρτα και με τα κορίτσια συζητήσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους. Παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε καλύτεροι αλλά έχουμε δρόμο ακόμα. Πλέον έχοντας πιο βατά παιχνίδια πρέπει να αλλάξουμε το σκεπτικό μας. Απέναντι στο Φίλιππο θα προσπαθήσουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι έχει μια αστάθεια στα πρώτα παιχνίδια καθώς έχασε αρκετές σημαντικές παίκτριες το καλοκαίρι. Δεν ξεχνάμε ότι έχει ένα ποιοτικό ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε ότι ακόμα δεν «ρολάρει». Είμαστε σε θέση να μπούμε στο παιχνίδι για να πάρουμε το αποτέλεσμα και όχι να κάνουμε άλλη μια καλή εμφάνιση».
Γιώργος Τσικίνας (προπονητής Φιλίππου Βέροιας): «Το ζητούμενο για εμάς είναι η νίκη με καλή εμφάνιση. Αυτό ζητάω από την αρχή του πρωταθλήματος και δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα. Οπότε απέναντι στην Πυλαία θέλουμε μια μεστή και καλή εμφάνιση. Όντως είμαστε το φαβορί στην αναμέτρηση, όμως και η Πυλαία έχει μια νεανική ομάδα και καλοδουλεμένη. Η απειρία που έχουν όμως παίζει ρόλο. Όλα αυτά όμως πρέπει να φανούν και στο γήπεδο».

ΒΕΡΟΙΑ 2017 – HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ
Η Βέροια 2017 υποδέχεται το Σάββατο στις 15:30 τη HONDA Πανόραμα, για την 5η αγωνιστική της A1 γυναικών.
Οι γηπεδούχοι με 2 βαθμούς κι έναν αγώνα λιγότερο είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον δύσκολο αντίπαλο και να πάρουν μία εντός έδρα νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στην έδρα τους, με ισάριθμες ήττες και 4 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, θα ψάξουν τη νίκη προκειμένου να ανακτήσουν τις ψυχολογικές τους δυνάμεις. Ο τεχνικός της ομάδας Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης, θα έχει όλες τις παίκτριες του στη διάθεσή του.
Κώστας Χαραλαμπίδης (Βέροια 2017): «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις παίκτριές μου. Με… όπλα τον ενθουσιασμό και το πολύ καλό κλίμα, μέρα με τη μέρα γινόμαστε πιο ποιοτικοί και πιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι μας. Εύχομαι και στις δύο ομάδες να είμαστε υγιείς, να παίξουμε ωραίο χάντμπολ και να το ευχαριστηθούμε».

Πέννυ Αργυροπούλου (αρχηγός HONDA Πανόραμα): «Δεν είχαμε καλή προετοιμασία. Παρά τις δύο νίκες που έχουμε καταφέρει, δεν έχουμε δώσει αυτό που μπορούσαμε. Η νίκη για εμάς, είναι νίκη ψυχολογίας. Υπάρχει θέληση, υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ προπονητών και παικτριών και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τη νίκη».

 

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software