Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

A1 Γυναικών (Pregame-2η αγωνιστική)

| Α1 Γυναικών

Το ενδιαφέρον στη Βέροια με την αναμέτρηση Φίλιππος- Μέγας Αλέξανδρος

 

Το πρόγραμμα
Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018
Σπίτι του Χάντμπολ 14:00, ΠΑΟΚ- ΓΑΣ Καματερού
(Γράψας- Κυριακού, Μεϊμαρίδης)
Νέας Ιωνίας 18:00, ΟΦΝ Ιωνίας- ΑΕΣΧ Πυλαίας
(Ζήσης- Λεφάκης, Μίγκας)
Φιλίππειο 18:00, Φίλιππος Βέροιας- Μέγας Αλέξανδρος
(Πατιός- Τσιάνας, Αγγελίδης)
Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018
Α1 Γυναικών (2η αγωνιστική)
Αλεξανδρούπολης 16:00, Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης- HONDA Πανόραμα
(Παρασκευούδης - Ουζούνης, Χατζηγεωργίου)
ΔΑΚ Άρτας 16:00, Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας- Βέροια 2017 (Καραπάνος- Αβράμης, Νικολάου)

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Με την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι θεωρητικά θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια με τον Φίλιππο Βέροιας να υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες στην πρεμιέρα και το αυριανό παιχνίδι θα είναι μια ευκαιρία και για τις δύο έτσι ώστε να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Άλλωστε, κρίνοντας και από την περσινή χρονιά, τα παιχνίδια ανάμεσα σε Φίλιππο και Γιαννιτσά έχουν πολύ πάθος και ανταγωνισμό. Οι γηπεδούχοι θα είναι πλήρεις για την αυριανή αναμέτρηση και στόχο έχουν να αφήσουν πίσω την κακή εμφάνιση και το κακό αποτέλεσμα με το Πανόραμα. Έχοντας και την συμπαράσταση του κόσμου τους θέλουν το θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, γνωρίζοντας ότι παίζουν σε μια δύσκολη έδρα. Ο Αλέξανδρος Ταρινίδης δεν θα έχει στην διάθεσή του την Ολίνα Ανδρίτσου που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό της.

Δηλώσεις
Γιώργος Τσικίνας (προπονητής Φιλίππου Βέροιας): «Το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε καλά για εμάς καθώς στη Θεσσαλονίκη δεν κάναμε καλή εμφάνιση και ήρθε η ήττα. Περισσότερο μας πείραξε η κακή εμφάνιση και όχι η ήττα. Την αφήνουμε πίσω, όμως και θέλουμε στην έδρα μας να βρούμε τα πατήματά μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Δουλέψαμε όλη την βδομάδα πάνω στον αντίπαλο και είμαστε έτοιμοι και ψυχολογικά και τακτικά. Τα Γιαννιτσά είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και πάντα γίνονται ωραίοι αγώνες μεταξύ μας. Ευελπιστούμε ότι θα είμαστε αυτοί που θα νικήσουν».


Αλέξανδρος Ταρινίδης (προπονητής Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών):«Προερχόμαστε από μια βαριά ήττα στην Άρτα και στόχος μας θα είναι να έχουμε μεγηαλύτερη διάρκεια στο καλό μας παιχνίδι. Πάιζουμε σε μια δύσκολη έδρα και το παιχνίδι είναι εξίσου δύσκολο. Αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα το θέλει πιο πολύ θα είναι ο νικητής».

ΠΑΟΚ MATECO- ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Από το «Σπίτι του χάντμπολ» στη Μίκρα ανοίγει το μεσημέρι του Σαββάτου η αυλαία της αγωνιστικής.
Εκ των πραγμάτων η μάχη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Mateco και στον ΓΑΣ Καματερού μοιάζει άνιση, καθώς ο μεν ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρα ως στόχο το νταμπλ, ενώ η ομάδα του Καματερού αποδυναμώθηκε το καλοκαίρι και αποτελείται στο σύνολό της με αθλήτριες ηλικίας 18 ετών και κάτω, με μοναδική εξαίρεση την 26χρονη Στασινού.
Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς, και όπως είπε η αρχηγός του, Μαρία Νίκολιτς «κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική απέναντι στην ομάδα Βέροια 2017. Τώρα, κοιτάμε τον αγώνα με τον Γ.Α.Σ. Καματερού, μία ομάδα νεανική με καλό πνεύμα. Οι στόχοι μας για τη φετινή σεζόν είναι η κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων, θέλουμε το νταμπλ και θα παλέψουμε για αυτό. Κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία, η ομάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ κατάσταση και έχουμε ομαδικό πνεύμα. Θα δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι άσχετα με τον αντίπαλο».

ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ- ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ
Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει στην αναμέτρηση της Νέας Ιωνίας με την ΑΕΣΧ Πυλαίας, αφού οι στόχοι των δύο ομάδων είναι εντελώς διαφορετικοί. Η Νέα Ιωνία προέρχεται από άνετο «διπλό» στην Αλεξανδρούπολη επί των Κυκλώπων και οι φιλοξενούμενοι πήραν ισοπαλία στην έδρα του ΓΑΣ Καματερού.

Δηλώσεις
Σοφία Ναϊσίδου (προπονήτρια ΟΦΝ Ιωνίας): «Αντιμετωπίζουμε μία νεοφώτιστη ομάδα που δουλεύει συστηματικά στις υποδομές και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και ζητάμε σε κάθε παιχνίδι σοβαρότητα και συγκέντρωση».
Για την απουσία της Άννας Μίλασιτς είπε: «Όταν κάνεις πρωταθλητισμό αυτά συμβαίνουν. Κάθε χρόνο προκύπτουν και διαφορετικά προβλήματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε μία ηχηρή απουσία λόγω τραυματισμού, αλλά όταν μια ομάδα έχει ισχυρές βάσεις, όπως είναι η Νέα Ιωνία, βρίσκει πάντα τις λύσεις».

Βασίλης Σκανδάλης (προπονητής ΑΕΣΧ Πυλαίας): «Υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Νέα Ιωνία έχει ως στόχο το πρωτάθλημα και εμείς την παραμονή. Μέσα σε λίγες εβδομάδες θα παίξουμε επίσης με ΠΑΟΚ, Άρτα και ουσιαστικά θα είναι η… εισαγωγή μας στην Α1 Γυναικών. Προσπαθούμε σε κάθε ματς να μαθαίνουμε και κάτι παραπάνω. Η ομάδα μας έχει μέσο όρο ηλικίας τα 18 χρόνια. Δεν έχουμε να χάσουμε απολύτως τίποτα από αυτά τα παιχνίδια, αντιθέτως έχουμε να κερδίσουμε και περιμένω μετά από τους αγώνες να δω διαφορά στη νοοτροπία. Την προηγούμενη αγωνιστική έπρεπε να κερδίσουμε στο Καματερό, αλλά μας κόστισε η απειρία. Αν και μας έμεινα μία πίκρα, ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα η ισοπαλία και μάλιστα εκτός έδρας».

ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ- ΒΕΡΟΙΑ 2017
Το μεσημέρι της Κυριακής η Αναγέννηση Άρτας υποδέχεται τη νεοφώτιστη Βέροια 2017. Οι δύο ομάδες έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους, με την ενισχυμένη Αναγέννηση να έχει βάλει ψηλά τον πήχη και την ομάδα της Βέροιας να στοχεύει στην καθιέρωσή της στη μεγάλη κατηγορία. Η Αναγέννηση προέρχεται από άνετη νίκη στα Γιαννιτσά επί του Μ. Αλεξάνδρου με 20-32, ενώ η Βέροια 2017 ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 21-38.

Δηλώσεις
Γρηγορία Γκόλια (προπονήτρια Άρτας): «Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στα Γιαννιτσά και θέλουμε να διπλασιάσουμε τις νίκες μας απέναντι στην ομάδα της Βέροιας. Κάθε παιχνίδι έχει τη δυσκολία του, έτσι συμβαίνει και με αυτή την αναμέτρηση. Από την πλευρά μας πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και να κάνουμε αυτά που χρειάζεται για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Κώστας Χαραλαμπίδης (Βέροια 2017): «Για εμάς είναι μία αναμέτρηση πέρα από τους στόχους μας, ωστόσο θα επιδιώξουμε να κάνουμε ένα καλό ματς, καθώς από τέτοια παιχνίδια μόνο οφέλη μπορούμε να έχουμε ως ομάδα. Ουσιαστικά για την ομάδα μας το πρωτάθλημα ξεκινά με την ερχόμενη αγωνιστική, οπότε και θα έχουμε ένα πιο βατό πρόγραμμα».

 

ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ- HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ
Οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης μετά την πρώτη αγωνιστική και την φυσιολογική ήττα από τη Νέα Ιωνία, υποδέχονται την Κυριακή την ομάδα του Πανοράματος. Στους γηπεδούχους υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τη σημαντική εντός έδρας νίκη επί του Φιλίππου και σίγουρα έχουν ένα παραπάνω αβαντάζ. Μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό της Ομάδας Τριαντάφυλλο Χριστοδουλίδη είναι η τερματοφύλακας Ελένη Νταντίρα.

Δηλώσεις:
Άκης Χαραλαμπίδης (προπονητής Κυκλώπων Αλεξ/πολης): «Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πιο κοντά στις δυνατότητές μας σε σχέση με το προηγούμενο με τη νέα ιωνία. Έχω δει πέρσι την ομάδα του Πανοράματος αλλά φέτος δεν του έχω παρακολουθήσει. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και μέσα στο γήπεδο θα φανούν όλα. Στόχος της ομάδας για φέτος είναι η παραμονή, καθώς δεν ειναι εφικτό κάτι παραπάνω. Πήραμε μια σημαντική βοήθεια από τον δήμο. Η ομάδα έχει πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Θα βασιστούμε στο πάθος των νεαρότερων και την εμπειρία των μεγαλύτερων».

Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης (προπονητής Πανοράματος): «Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας και να βελτιώσουμε το επίπεδο ετοιμότητάς μας. Φάνηκε και από το προηγούμενο παιχνίδι πως δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Για εμένα προσωπικά θα είναι μια ευχάριστη αποστολή καθώς θα περάσω από την περιοχή που έζησα 12 χρόνια και το περιβάλλον θα ε’ιναι πολύ φιλικό».



e-genius.gr ...intelligent web software