Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών για Γερμανία

| Εθνική Ομάδα Γυναικών

Την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους για τον πρώτο αγώνα με τη Γερμανία για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023, ολοκλήρωσε η Εθνική Γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει αύριο το πρωί (07:05) αεροπορικώς για Ζυρίχη και από εκεί για Ντίσελντορφ, ενώ θα φτάσει οδικώς στην πόλη Χαμ, όπου το απόγευμα στις 19:30 έχει προγραμματιστεί προπόνηση.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 18:15 με μετάδοση από το ΕΗF TV.

H 16αδα της Εθνικής Γυναικών: Ανδρίτσου, Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου, Μανιά, Στουγιαννίδου, Καρέλα (ΟΦΝ Ιωνίας), Χατζηπαρασίδου, Ζυγούρα, Τσικνάκη, Ζενέλι, Σεβδίλη, Μεντεσίδου (ΠΑΟΚ), Κερλίδη, Αργυροπούλου (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Καραμάνου (ΓΑΣ Καματερού), Γκάτζιου (Γκραν Κανάρια- Ισπανία).

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Βασίλης Κρανιώτης, ενώ μετέχουν επίσης η έφορος Ερασμία Λάσκαρη, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Μενέλαος Δανήλος, Χρήστος Τζουβάρας, ο ιατρός Θανάσης Κουτής και ο φυσικοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης.

Η «γαλανόλευκη» θα επιστρέψει στην Ελλάδα τη Μεγάλη Δευτέρα το απόγευμα (18:30) και αμέσως θα μεταβεί στη Χαλκίδα όπου τη Μεγάλη Τετάρτη στις 17:45 θα υποδεχθεί τη Γερμανία με μετάδοση από το EΡΤSPORTS.



e-genius.gr ...intelligent web software