Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

H Media Day της Εθνικής Ανδρών: Δηλώσεις Φιδάνογλου και Καραγκιουλέ

| Εθνική Ομάδα Ανδρών

Η Mizuno και η Λουξ είναι οι δύο εταιρίες που στηρίζουν έμπρακτα την Εθνική Ανδρών στο EURO 2024.
Η Mizuno ως χορηγός ιματισμού, εκτός των άλλων σχεδίασε την καταπληκτική εμφάνιση, η οποία παρουσιάστηκε επίσημα σήμερα και με την οποία οι διεθνείς θα αγωνιστούν στη μεγάλη διοργάνωση.
Η Λουξ εδώ και χρόνια είναι σταθερός υποστηρικτής του ελληνικού χάντμπολ και ειδικά στο EURO 2024 θα είναι κεντρικός χορηγός της Εθνικής μας ομάδας.

Μιχάλης Φιδάνογλου (Πρόεδρος Mizuno Hellas):
«Από το 2016 στηρίζουμε την Εθνική μας ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που μετά από τόσα χρόνια η Ελλάδα θα είναι σε μια μεγάλη διοργάνωση του χάντμπολ. Η Mizuno ως η παλαιότερη αθλητική εταιρεία, στηρίζει τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και για αυτό το λόγο προάγουμε τη ψυχική και σωματική υγεία. Είμαστε υπερήφανοι γιατί καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις ελληνικής ομάδας τα τελευταία χρόνια και πιστεύουμε να βοηθήσει την ψυχολογία των αθλητών μας».

Η Άννη Καραγκιουλέ (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Λουξ): «Είμαστε χαρούμενοι που για ακόμη μια φορά είμαστε στο πλευρό της Εθνικής μας. Η Λουξ με τα αγαπημένα αναψυκτικά και χυμούς στηρίζει προσπάθειες που προάγουν τον αθλητισμό, πόσο μάλλον τώρα που η Ελλάδα θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην τελική φάση του ΕURO στο χάντμπολ. Είμαστε δίπλα τους, τους στηρίζουμε, εκ μέρους της διοίκησης της εταιρίας ευχόμαστε τα καλύτερα και μόνο ανοδική πορεία».

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software