Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

H Media Day της Εθνικής Ανδρών: Δηλώσεις Ζαραβίνα, Μάλλιου, Κανδύλα και Μπουκοβίνα

| Εθνική Ομάδα Ανδρών

Στο πλαίσιο της Media Day οι διεθνείς αθλητές και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, εξέφρασαν την προσμονή τους για το EURO 2024, ενώ ανέλυσαν και τα δεδομένα της Ελλάδας στη διοργάνωση.

Γιώργος Zαραβίνας (ομοσπονδιακός τεχνικός):
«Νιώθω χαρούμενος γιατί μετά από πολλά χρόνια η Εθνική καταφέρνει να προκριθεί σε ένα μεγάλο τουρνουά, το οποίο μάλιστα θα διεξαχθεί στη Μέκκα του χάντμπολ, τη Γερμανία.
Ήταν ζητούμενο όλου του ελληνικού χάντμπολ και της Ομοσπονδίας να βρεθεί και πάλι η Εθνική Ανδρών σε μία μεγάλη διοργάνωση.
Θεωρώ ότι θα πάμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας χωρίς άγχος και έχοντας τη διάθεση να καταθέσουμε ότι έχουμε.
Ο όμιλος μας είναι πολύ ανταγωνιστικός, ενδεχομένως το EURO έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, λόγω της ποιότητας των ομάδων.
Θα αναλύσουμε τους αντιπάλους μας, θα καταθέσουμε τη ψυχή μας και το μυαλό μας μέσα στο γήπεδο και ευχής έργον θα είναι αυτό να συνοδευτεί με κάποιους βαθμούς.
Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα έχει συνέχεια, εξάλλου μετά το EURO έχουμε τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν το Μάιο».

Χάρης Μάλλιος (αρχηγός Εθνικής Ανδρών)
«Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, τα φιλικά που δώσαμε στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας έχουν βοηθήσει σημαντικά. Αυτές τις μέρες πρέπει να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τη συμμετοχή μας σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά. Έχουμε μεγάλη προσμονή για αυτό το EURO.
Πρέπει να δείξουμε τον οικογενειακό χαρακτήρα της ομάδας που στις δύσκολες στιγμές μας έχει πάει ένα βήμα παραπάνω.
Είμαστε ευλογημένοι πιστεύω θα είναι το κορυφαίο EURO της ιστορίας, έχουν πωληθεί ήδη 1.000.000 εισιτήρια, όλα τα ματς θα είναι στα όρια του Sold Out».

Πέτρος Κανδύλας (διεθνής αμυντικός):
«Σαφώς είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και ανυπομονούμε για την πρεμιέρα. Οι προσδοκίες είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και στα τρία παιχνίδια. Στόχος είναι να πετύχουμε μία νίκη και αν συμβεί αυτό γιατί όχι να μην περάσουμε και τον όμιλο. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Οι αντίπαλοι μας έχουν μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Δεν ξέρω αν μας αρέσει ο τίτλος του αουτσάιντερ, αλλά τον αποδεχόμαστε και μπορεί να μας βγει σε καλό. Αν κάνουν το λάθος κάποιες ομάδες να μας υποτιμήσουν, τότε θα είμαστε εκεί να το εκμεταλλευτούμε».

Πέτρος Μπουκοβίνας (διεθνής τερματοφύλακας):
«Θέλω να κάνω ειδική μνεία στον Χρήστο Μυλωνά που θα μας λείψει πολύ και θα παίξουμε και γι’ αυτόν. Περιμένουμε πολλά χρόνια αυτή τη διοργάνωση. Να πάμε να το χαρούμε. Όλοι μας έχουν ως αουτσάιντερ, αλλά πιστεύω ότι έχουμε προϋποθέσεις να πάρουμε πόντους στον όμιλο, έχουμε πίστη στην ομάδα μας».



e-genius.gr ...intelligent web software