Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Σε Αθήνα και Κοζάνη οι τελικοί των Σούπερ Καπ Ανδρών και Γυναικών

| Super Cup

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει τη διεξαγωγή των τελικών Σούπερ Καπ Ανδρών και Γυναικών σε Αθήνα και Κοζάνη. 

Ο 3ος τελικός του Σούπερ Καπ Ανδρών ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τον Κυπελλούχο Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο Δαϊς.

Ο 1ος τελικός του Σούπερ Καπ Γυναικών ανάμεσα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ Mateco και τον Κυπελλούχο ΟΦΝ Ιωνίας, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 18:00 στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης.

Η ΟΧΕ θέλει να ευχαριστήσει θερμά για τη συνεργασία και την παραχώρηση των κλειστών γυμναστηρίων τον ΑΣΕ Δούκα και τον Πρόεδρο του Κωστή Δούκα, καθώς και τον ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης και τον Πρόεδρο του Ζήση Μάρα.

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ
Η διαδικασία των διαπιστεύσεων για τα ΜΜΕ και για τους δύο τελικούς αρχίζει άμεσα. Για το Σούπερ Καπ Ανδρών τα αιτήματα έχουν καταληκτική ημερομηνία την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και για το Σούπερ Καπ Γυναικών την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Τα ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τα Σούπερ Καπ θα πρέπει να αποστείλουν τις αιτήσεις διαπίστευσης με τα ονόματα των δημοσιογράφων και των φωτογράφων στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η αίτηση διαπίστευσης για Δημοσιογράφους/Φωτογράφους θα πρέπει να συνοδεύεται από τα παρακάτω στοιχεία
Ονοματεπώνυμο:
Τηλέφωνο:
E-mail:
ΜΜΕ:
Αριθμός Επαγγελματικής Ταυτότητας:



e-genius.gr ...intelligent web software