Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Ελλάδα - Μπαχρέιν: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

| Παγκόσμιο Νέων 2023
Όσα ειπώθηκαν μετά τον αγώνα Ελλάδα - Μπαχρέιν 29-38, για την τελευταία μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U21 επί ελληνικού εδάφους

Νίκος Τζωρτζίνης (αθλητής Εθνικής): Κλείνει ένας κύκλος έξι χρόνων. Μέχρι ένα σημείο η ομάδα έδειξε τι μπορεί να κάνει. Μετά από ένα σημείο χάσαμε τη συγκέντρωση και το μυαλό μας.Ό,τι και να πούμε τώρα, τα παιχνίδια τελείωσαν και πήραμε αυτό που μας αναλογεί ως ομάδα. 
 
Αχιλλέας Τόσκας (αθλητής Εθνικής): Κάναμε ένα απαίσιο παιχνίδι. Δεν κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο τη διοργάνωση αυτή. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά δυστυχώς έτσι είναι ο αθλητισμός. Από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και να κρατήσουμε ως μάθημα αυτό που έγινε.

Πανταλέων Αλεξανδρίδης (αθλητής Εθνικής): «Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Καλώς ή κακώς αυτό έγινε. Δεν μας άξιζε με τίποτα αυτή η εικόνα. Δεν είχαμε καμία συγκέντρωση σε κανένα σημείο της αναμέτρησης».

Isa Hesham (τερματοφύλακας Μπαχρέιν): «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τον Θεό για αυτή τη νίκη. Μετά από τα χθεσινά αποτελέσματα, είχαμε προαίσθημα ότι θα παίρναμε τη νίκη σήμερα. Μάθαμε από τα λάθη μας και δεν τα επαναλάβαμε στην αρχή της αναμέτρησης. Το βραβείο του MVPείναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα. Όσον αφορά τη διοργάνωση, είχαμε κάποια θεματάκια στην αρχή, αλλά όλα διορθώθηκαν».  



e-genius.gr ...intelligent web software