Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Θέσεις 9-16: Μπαχρέιν - Αιγυπτος 27-31

| Παγκόσμιο Νέων 2023

Η Αίγυπτος νίκησε μετά απο συναρπαστικό αγώνα το Μπαχρέιν με 31-27 και θα παίξει αύριο με την Σουηδία για μια θέση απο 9-12, ενώ το Μπαχρέιν θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα για μια θέση απο 13-16.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι. Το Μπαχρέιν προηγήθηκε στο ημίχρονο με 16-15 διεκδικώντας την νίκη απο την Αίγυπτο μέχρι το 55΄  όπου πλησίασε 28-27 αλλά δεν είχε την αναμενόμενη συνέχεια. Η Αίγυπτος με 3-0 στα τελευταία λεπτά πήρε την νίκη πιό δύσκολα απο ότι δείχνει το τελικό 31-27.

Οι δηλώσεις
Jasim Khamis (αθλητής Μπαχρέιν): «Στο σημερινό παιχνίδι κάναμε αρκετά λάθη, ειδικά στην άμυνα. Είχαμε επίσης αρκετές δίλεπτες αποβολές, πράγμα που επέτρεψε στην αντίπαλη ομάδα να βρει αρκετούς χώρους και να πετύχει πιο εύκολα γκολ. Στο αυριανό παιχνίδι θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Παίζουμε απέναντι στην Ελλάδα που είναι οι διοργανωτές αλλά κι εμείς θέλουμε να δείξουμε πως είμαστε εδώ για τη νίκη».

Youssef Salama (τερματοφύλακας Αιγύπτου): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Έπρεπε να διαχειριστούμε και την κούραση όλων των προηγούμενων παιχνιδιών. Στο τέλος τα καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη που μας επιτρέπει να παίξουμε αύριο με την Σουηδία για την 9η θέση. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι, έτσι ώστε να κερδίσουμε και να βγούμε στην 9η θέση».


Τα στατιστικά



e-genius.gr ...intelligent web software