Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Σουηδία - Ελλάδα: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

| Παγκόσμιο Νέων 2023

Όσα ειπώθηκαν μετά τον αγώνα Σουηδία – Ελλάδα 39-29 για τις θέσεις 9-16 στο 24ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U21.

Χρήστος Παπαγιάννης (αθλητής Εθνικής): «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να το πάρουμε. Θέλαμε να δείξουμε μία αντίδραση μετά την ήττα μας από την Σερβία. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Στο δεύτερο δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τον ρυθμό της Σουηδίας. Είναι μια ήττα  που δεν θέλαμε να την κάνουμε. Προετοιμαζόμαστε για αυτά τα παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ήμασταν έτσι όπως έπρεπε σε αυτό το παιχνίδι. Ήρθε όμως. Την αφήνουμε πίσω μας. Και πρέπει τώρα να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι αύριο, να το κερδίσουμε και  να κλείσουμε ωραία αυτό το τουρνουά».

Γιώργος Δάιος (τερματοφύλακας Εθνικής): «Τα λόγια είναι πλέον περιττά. Κάναμε μία δυνατή προσπάθεια. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν μας βγήκε αυτό. Πλέον έχουμε αύριο ένα παιχνίδι με το Μπαχρέιν η με την Αίγυπτο. Στόχος μας να το κερδίσουμε και να καταλάβουμε την καλύτερη δυνατή θέση σε αυτή την διοργάνωση. Φυσικά είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά αυτό δεν πρόκειται να μας επηρεάσει. Οι εμφανίσεις μας ήταν ικανοποιητικές και ελπίζω ο φίλαθλος κόσμος να ευχαριστήθηκε από το θέαμα».

Γιάννης Στεφανίτσης (αθλητής Εθνικής): «Σήμερα παίξαμε με μία πολύ δυνατή ομάδα. Χάσαμε το παιχνίδι. Παρόλα αυτά στόχος μας ήταν να φανούμε ανταγωνιστικοί όπως κάναμε στα  περισσότερα στα παιχνίδια της β’ φάσης. Θεωρώ ότι σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού το καταφέραμε στο παιχνίδι, αλλά όχι επαρκώς ειδικά λόγω έλλειψης ενέργειας, καθώς στα προηγούμενα ματς τα δώσαμε όλα. Δεν το καταφέραμε στο ποσοστό που το θέλαμε και ήρθε μία ακόμη ήττα απέναντι στην Σουηδία. Τώρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε  αύριο στο τελευταίο μας παιχνίδι, είναι να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και να κλείσουμε όμορφα αυτήν την διοργάνωση».

Dennis Sandberg (προπονητής Σουηδίας): «Σήμερα ήμασταν αργοί, δεν παίξαμε στο 100% που μπορούσαμε. Κάναμε και κάποιο ροτέισον έτσι ώστε να παίξουν αρκετοί παίκτες. Πιστεύω όμως ότι και η Ελλάδα δεν έπαιξε στο 100% των δυνατοτήτων της. Θέλουμε να κερδίσουμε και το αυριανό παιχνίδι. Θα είναι η τελευταία φορά που θα είμαστε όλοι μαζί και θέλουμε να κλείσουμε όσο πιο όμορφα γίνεται».

Kelvin Roberts (αθλητής Σουηδίας): «Ήταν ένας καλός αγώνας για εμάς. Είμαστε ακόμη δυσαρεστημένοι που δεν καταφέραμε να περάσουμε στα προημιτελικά, αλλά ήταν μια καλή εμφάνιση η σημερινή. Θέλουμε να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο αντίπαλος και να κλείσουμε θετικά την διοργάνωση».



e-genius.gr ...intelligent web software