Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Θέσεις 17-24: Νορβηγία - Σαουδική Αραβία 35-22

| Παγκόσμιο Νέων 2023

Η Νορβηγία νίκησε την Σαουδική Αραβία με 35-22 και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση μιάς  θέσης απο 17-20.

Στο πρώτο ημίχρονο η Νορβηγία προηγήθηκε με 15-11 παίζοντας αρκετές επιθέσεις με επτά παίκτες γηπέδου. Σε αυτό το διάστημα η Σαουδική Αραβία είδε στα μάτια την Νορβηγία αλλά στο β΄μέρος η ανωτερότητα των Νορβηγών δεν την άφησε να ελπίζει σε τίποτα καλύτερο απο το τελικό 35-22.
Έτσι η Νορβηγία κοιτάει πλέον μία θέση απο 17-20 με αυριανό αντίπαλο την νικήτρια ομάδα απο τον αγώνα Σλοβενία-Μαρόκο.
Η Σαουδική Αραβία θα παίξει αύριο για μια θέση απο 21-24.
MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο  Benjamin Berg.

Οι δηλώσεις
BergBenjamin(δεξί ίντερ Νορβηγίας): «Πάντα είναι όμορφο να είσαι ο MVP αλλά πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενος από την επικράτηση, ήταν ομαδική νίκη. Μείναμε στο πλάνο όπως το είχαμε συζητήσει κατά τη διάρκεια του βίντεο. Έχουμε βελτιωθεί κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Νιώθω πως είμαστε πλέον πιο συντονισμένοι μεταξύ μας, έχουμε καλύτερο συγχρονισμό και υπάρχει καλύτερη ροή. Ειδικά στην επίθεση. Η άμυνά μας ήταν πάντα το δυνατό μας σημείο, αλλά η επίθεσή μας έχει βελτιωθεί και πιο δύσκολο πλέον να μας νικήσουν».
Maitham Abusarer (αθλητής Σαουδικής Αραβίας): «Σήμερα παλέψαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Γνωρίζουμε ότι η Νορβηγία είναι σε υψηλό επίπεδο. Προσπαθήσαμε και τα δώσαμε όλα. Καταφέραμε να προετοιμαστούμε καλύτερα στο σημερινό παιχνίδι καθώς είχαμε μια μέρα ξεκούρασης, αλλά όπως είπα η Νορβηγία είναι σε υψηλό επίπεδο. Στο τελευταίο παιχνίδι που έμεινε ο στόχος είναι η νίκη έτσι ώστε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Τα στατιστικά


e-genius.gr ...intelligent web software