Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Θέσεις 25-32: Αργεντινή-Χιλή 31-20

| Παγκόσμιο Νέων 2023

Τη δεύτερη νίκη της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ21 πήρε η Αργεντινή για τις θέσεις 25-32 της διοργάνωσης. Η «αλμπισελέστε» δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τη Χιλή και επικράτησε με 31-20 έχοντας σε εξαιρετική ημέρα επιθετικά τους Garayκαι Sacoμετά το πρώτο πεντάλεπτο επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της αυξάνοντας συνέχεια τη διαφορά για να φτάσει σε μια εύκολη νίκη.  

Οι Χιλιανοί – που μετρούν μόλις μια ισοπαλία στο τουρνουά – θα αγωνιστούν για τις θέσεις 29-32, ενώ οι Αργεντινοί για τις 25-28.

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο δεξιός εξτρέμ της Αργεντινής Tomas Martin Garay Gomez ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα χωρίς να χάσει σουτ (9/9 με 4/4 από τα εξτρέμ και ισάριθμα τέρματα σε αιφνιδιασμό και ένα εύστοχο πέναλτι στα 43’ που αγωνίστηκε).

Οι δηλώσεις

TomasMartinGarayGomez (αθλητής Αργεντινής): «Νομίζω ότι τα πήγαμε καλά. Το σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε το ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι κρίμα που δεν προκριθήκαμε στην επόμενη φάση και παίζουμε τώρα για τις θέσεις κατάταξης. Ήταν όμως ένας δύσκολος όμιλος. Θέλουμε από εδώ και πέρα να κερδίσουμε τους υπόλοιπους αγώνες και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

DanielMontecino (αθλητής Χιλής): «Για να είμαι ειλικρινής νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Για εμάς είναι το πραγματικό ντέρμπι απέναντι στην Αργεντινή. Είμαστε περήφανοι. Ξέρουμε ότι η Αργεντινή είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε σήμερα να παίξουμε απέναντί τους όσο καλύτερα γίνεται. Κοιτάμε τώρα την συνέχεια καθώς έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι στη διοργάνωση».

 



e-genius.gr ...intelligent web software