Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

President's Cup (3ος όμιλος): Αργεντινή – Γροιλανδία 43-21

| Παγκόσμιο Νέων 2023

Η Αργεντινή νίκησε την Γροιλανδία με 36-25 και θα συνεχίσει για τις θέσεις 25-32 όπως και η Γροιλανδία.(ημίχρονο 21-13).

Ο Cristian Campo χρησιμοποίησε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα τις εφεδρείες του ενώ οι μαχητικοί Γροιλανδοί με την θερμή συμπαράσταση των οικογενειακών τους φίλους δεν έπαψαν να ζητωκραυγάζουν κάθε γκολ τους όποια και αν ήταν η διαφορά στο σκορ.

 MVPτου αγώνα αναδείχθηκε ο πλέι μέικερ της Αργεντινής Jung Martin Nicolas που πέτυχε 16 τέρματα σε 18 προσπάθειες (89%) και έδωσε και 6 ασίστ.

Οι δηλώσεις

Jung Martin Nicolas  (παίκτης Αργεντινής): «Όλα είναι πολύ ωραία στη διοργάνωση. Το ξενοδοχείο και το φαγητό είναι υπέροχα. Όσοι εργάζονται για τη διοργάνωση μας φέρονται με πολύ ευγενικό τρόπο και είμαστε ικανοποιημένοι».

Jung Rodolfo (προπονητής Αργεντινής): «Τις τελευταίες μέρες βελτιώσαμε την επίθεσή μας, γίναμε πιο δυνατοί και αντιμετωπίσαμε καλύτερα τους αντιπάλους. Αυτό ήταν το κλειδί της νίκης μας».

Kreutzmann Angutimmarik (προπονητής Γροιλανδίας): «Ήταν μια νορμάλ εμφάνιση σήμερα από εμάς. Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε καλό χάντμπολ, αλλά δεν μας βγήκε. Μπορούμε πολύ καλύτερα. Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία αυτό που βιώνουμε στην διοργάνωση και προσπαθούμε να το ευχαριστηθούμε όσο μπορούμε».

Τα στατιστικά



e-genius.gr ...intelligent web software