Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Αϊναρσον: "Η Ελλάδα με εντυπωσίασε, θα είναι σκληρός αντίπαλος"

| Παγκόσμιο Νέων 2023

Ο Αϊναρ Αντρι Αϊναρσον, ο προπονητής της Εθνικής Νέων της Ισλανδίας, δούλεψε 15 χρόνια ως καθηγητής σε παιδιά ηλικίας 10-15 ετών στην πατρίδα του, προτού αφοσιωθεί αποκλειστικά στο χάντμπολ, ως ομοσπονδιακός τεχνικός πλέον.
Η ηρεμία που τον διακρίνει, συνδυάζεται με ανακούφιση στη ματιά του μετά από τη νίκη της Ισλανδίας απέναντι στη Σερβία, καθώς, μπαίνει με 2 πόντους στη B'  φάση και περιμένει το κυριακάτικο ματς με την Ελλάδα ( 5.30 μ.μ. στο Ρέντη ) με καλή ψυχολογία.
‘’ Παίξαμε πολύ καλά, με εξαιρετική άμυνα και τρέξαμε όπως θέλαμε στους αιφνιδιασμούς, τα έδωσαν όλα τα παιδιά και δίκαια ήλθε η νίκη, απέναντι σε μία θαυμάσια ομάδα, αλλά, η Ελλάδα θα είναι σκληρός αντίπαλος για εμάς ‘’ υποστηρίζει ο Αϊναρσον, πατέρας της 8χρονης Ελιζαμπέτα, η οποία ήδη από ηλικία 5 ετών παίζει χάντμπολ.
‘’ Η Ελλάδα με εντυπωσίασε με την απόδοση της απέναντι στην Αίγυπτο, ήταν καταπληκτική στο πρώτο ημίχρονο, αλλά, στο δεύτερο μέρος φάνηκε η δύναμη της αντιπάλου της που είναι ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα ‘’ λέει ο Αϊναρσον και προσθέτει :
‘’ Η Ελλάδα είναι δυνατή στην άμυνα, παίζει με καρδιά, υπερηφάνεια, πάθος και έχει πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Τόσκας ενώ το κοινό της τη στηρίζει με ενθουσιασμό. Δεν την περίμενα τόσο καλή την Ελλάδα, είναι έκπληξη για εμένα, οφείλω να παραδεχθώ. Καταλαβαίνω ότι το παιχνίδι μας θα είναι σκληρό και δύσκολο. Εχω τεράστιο σεβασμό για την Ελλάδα και την ελληνική ομάδα. Θεωρητικά, για όσους είναι έξω από τον αγωνιστικό χώρο, μπορεί να είναι η Ισλανδία το φαβορί, ωστόσο, αρνούμαι να μπώ σε παιχνίδια μυαλού και ξέρω ότι αν δεν αγωνισθούμε στο 100% των δυνατοτήτων μας, θα έχουμε προβλήματα. Κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά, όλα είναι δυνατό να συμβούν, περιμένω άλλωστε μεγάλη αντίδραση από την Ελλάδα που θα τα δώσει όλα για να συνεχίσει να έχει ελπίδες πρόκρισης. Η Ελλάδα ξέρει ότι πρέπει να κερδίσει αλλά και εμείς το ίδιο. Μόνο βέβαιο ότι θα δούμε ένα όμορφο παιχνίδι ''.



e-genius.gr ...intelligent web software