Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Οδηγίες για τον τελικό του Κυπέλλου

| Κύπελλο Ανδρών

ΑΕΚ- ΑΕΣΧ Πυλαίας στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει τα κάτωθι αναφορικά με τον τελικό του 18ου Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΑΕΣΧ Πυλαίας στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, o οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Απριλίου και ώρα 20:00 (ΕΡΤ3).

Για την είσοδο στον τελικό θα εκδοθούν και θα διατεθούν ξεχωριστές προσκλήσεις από αυτές των ημιτελικών, αντίθετα οι διαπιστεύσεις του ημιτελικού ισχύουν και για τον τελικό. 

Τα σωματεία και οι φορείς/οργανισμοί που είχαν αποστείλει τα στοιχεία για τις ονομαστικές προσκλήσεις που αφορούσαν τους ημιτελικούς, θα πρέπει να επιβεβαιώσουν στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τις υπάρχουσες λίστες έως τις 12:00

Τέλος, θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία παραλαβής των προσκλήσεων, όπως συνέβη στους ημιτελικούς, σε ειδικό χώρο που θα διαμορφωθεί έξω από την κεντρική είσοδο της Βόρειας εξέδρας του ΔΑΚ, πριν τους ελέγχους της Αστυνομίας.

 



e-genius.gr ...intelligent web software