Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΑΕΚ- Διομήδης Άργους 34-25

| Κύπελλο Ανδρών

Στον τελικό η Ένωση με νίκη επί του μαχητικού Διομήδη

Το 4ο Κύπελλο Ανδρών της ιστορίας της θα διεκδικήσει η ΑΕΚ που επικράτησε 34-25 του Διομήδη Άργους στον 1ο ημιτελικό του 17oυ Final-4 που διεξάγεται στον ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης και προκρίθηκε για 7η φορά στον τελικό.
Ο Διομήδης ήταν πολύ ανταγωνιστικός στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, ωστόσο η ΑΕΚ έδειξε στο τελευταίο 15λεπτο την ποιότητα της παίρνοντας την πρόκριση.

AEK- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 34-25
Τα πεντάλεπτα: 4-3, 7-6, 10-10, 14-12, 17-14, 18-15 (ημχ), 20-19, 21-20, 23-21, 27-22, 30-24, 34-25.
ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Μπάουερ, Γιάντσα, Αραμπατζής 3, Τζηράς 3, Δομπρής 3, Νικολαΐδης Κοσανοβιτς, Μυλωνάς 2, Κοτσιώνης, Λέμος 8, Παπαδιονυσίου 1, Νούιτς, Αραπακόπουλος 3, Μπουνέτα 3, Καλόμοιρος, Κεδέρης 8.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Χαλκίδης): Τζίμπουλας 2, Μαρκατάτος, Κρεμαστιώτης 1, Τσιγαρίδας 4, Παπαδημητρίου, Παπαντωνόπουλος, Τσαμουρίδης 2, Χόγκας 2, Μπόσκος 8, Χαντέλης 3, Σιατιρλής, Μάνθος 3, Κωστούλας, Αναγνωστόπουλος, Μούγιτς, Ρούμπος – Λινός.
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος – Πατιός. Δίλεπτα: 5-5. Πέναλτι: 3/3 – 1/3

Δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ

Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής ΑΕΚ): «Αρχικά να πω πολλά συγχαρητήρια στον Διομήδη, την ομάδα που με έχει αναδείξει. Είναι πάντα ιδιαίτερο να παίζω αντίπαλος με αυτή την ομάδα. Έκαναν πολύ καλή δουλειά, κατέθεσαν ψυχή στο γήπεδο και μας ανταγωνίστηκαν για μεγάλο διάστημα. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι δεν χάσαμε την ενέργεια μας και δεν κάμαμε τις… κοιλιές που στο παρελθόν έχει εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος. Το μυαλό μας είναι στον αυριανό τελικό, θα τα δώσουμε όλα, δεν σκεφτόμαστε την Ευρώπη, προέχει να φέρουμε αυτόν τον τίτλο στον σύλλογο».

Χρήστος Κεδέρης (αριστερός εξτρέμ ΑΕΚ): «Ο Διομήδης άξιζε απεριόριστο σεβασμό από εμάς. Είναι μια ομάδα που έχει να δώσει πολλά με νεανικούς παίκτες και αυτό πρέπει να το καταλάβουν κάποιοι παράγοντες του αθλήματος. Ήταν ένα ντέρμπι, πιστεύω ότι ήταν πρόωρος τελικός. Ήμασταν καλά διαβασμένοι γιατί στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια μας έχουν κόψει βαθμούς. Αύριο είναι πιθανό να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ, θα εμφανιστούμε έτοιμοι. Συγχαρητήρια στον Παπαντωνόπουλο και τον Μπόσκο για την μεταγραφή τους στο εξωτερικό, εύχομαι να έχουν μια πολύ καλή πορεία».

Γιώργος Χαλκίδης (προπονητής Διομήδης Άργους): «Εξαιρετική προσπάθεια από την ομάδα μου, είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για τα 20χρονα παιδιά μου. Μπορέσαμε να κοντράρουμε την ΑΕΚ που βρίσκεται σε άλλο επίπεδο για 45 και πλέον λεπτά. Νομίζω ότι μείναμε καθαρά από δυνάμεις και επιλογές και εκεί οφείλεται η νίκη του αντιπάλου. Τέτοια παιχνίδια όπως το σημερινό βοηθούν το άθλημά μας να γίνει πιο γνωστό στο ευρύ κοινό».

Χρήστος Τσιγαρίδας (πλέι μέικερ Διομήδη): «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και καλή επιτυχία τόσο στον αυριανό τελικό, όσο και στους ευρωπαϊκούς τελικούς. Δίνουμε το 100% σε κάθε ματς, με την ΑΕΚ βρίσκουμε τρόπο να την κοντράρουμε, σήμερα το κάναμε έως το 45’ Μετά η ομάδα έπεσε, είμαστε και κουρασμένοι και ήρθε λογικά η ήττα».



e-genius.gr ...intelligent web software