Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Προημιτελικός ΕΗF European Cup: Κρκα- Ολυμπιακός

| Διεθνή Νέα

Mε στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του EHF European Cup για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο (30/3, 18:00) τη ΜRK Kρκα στο Νόβο Μέστο της Σλοβενίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει το πρώτο βήμα από τη νίκη τους με 31-26 στο πρώτο παιχνίδι στο ΚΓ Ηλιούπολης και χρειάζονται νίκη, ισοπαλία ή και ήττα έως 4 γκολ για να προκριθούν στους «4».

Σε περίπτωση ήττας με 5 γκολ με οποιοδήποτε σκορ, η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

Ο διεθνής αριστερός εξτρέμ του Ολυμπιακού Γιώργος Παπαβασίλης σχολίασε: «Αντιμετωπίζουμε την Κρκα, σε ένα παιχνίδι ρεβάνς μέσα στην έδρα της. Αυτό από μόνο του φανερώνει την επικινδυνότητα του παιχνιδιού. Την προηγούμενη εβδομάδα, κάναμε μια αξιόλογη προσπάθεια, κερδίζοντας στην έδρα μας πέντε γκολ, που είναι μια καλή διάφορα ενόψει του επαναληπτικού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας καθησυχάζει. Τίποτα δεν τελείωσε! Περιμένουμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Επομένως, εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να παλέψουμε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και συγκέντρωση, φυσικά, στοχεύοντας σε ακόμα μία νίκη, για να προκριθούμε».

 



e-genius.gr ...intelligent web software