Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Προημιτελικός EC: Ολυμπιακός- Κρκα (23/3, 20:30)

| Διεθνή Νέα

Ιστορικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή που για πρώτη φορά συμμετέχει στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο χάντμπολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται αύριο Σάββατο στις 20:30 (OSFP TV) στο ΚΓ Ηλιούπολης την σλοβενική Κρκα στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8» του EHF European League.

Δηλώσεις
Ζέλικο Μπάμπιτς (προπονητής Ολυμπιακού):
«Πρώτα από όλα, καλώ τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας στηρίξουν. Πάντα είναι πολύ ξεχωριστό, όταν παίζουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας, γιατί η παρουσία του μας δίνει μια έξτρα ώθηση και δύναμη. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς, ιστορικό για τον Ολυμπιακό. Είμαστε έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι. Απέναντί μας έχουμε μια ομάδα, που είναι πολύ γρήγορη και πολύ καλή στο ένας εναντίον ενός και σίγουρα, θα είναι δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Ωστόσο, είμαι αισιόδοξος, πιστεύω στα παιδιά και στην ομάδα, θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για τις απαιτήσεις ενός τόσου μεγάλου αγώνα».

Δημήτρης Τζηράς (διεθνής δεξιός εξτρέμ):
«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα, που την Τετάρτη που μας πέρασε, απέκλεισε από το Κύπελλο Σλοβενίας την Τσέλιε, ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League. Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά, έτσι ώστε να πάρουμε προβάδισμα πρόκρισης. Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη και αν αυτό μπορέσει να συνοδευτεί και από μια καλή διαφορά, θα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες, ενόψει της ρεβάνς στη Σλοβενία».

Στέφανος Μιχαηλίδης (διεθνής πίβοτ):
«Αύριο, για εμάς είναι ένας πολύ δύσκολος και ταυτόχρονα, πολύ σημαντικός αγώνας για όλους μας. Αγωνιζόμαστε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που μάλιστα προχθές προκρίθηκε στον τελικό του σλοβενικού Κυπέλλου, αποκλείοντας την πολύ ισχυρή Τσέλιε. Ο αγώνας αυτός είναι σημαντικός για πολλούς λόγους, κυριότερα όμως για τον λόγο ότι είναι ευκαιρία, με μια καλή εμφάνιση και νίκη στην έδρα μας, να διεκδικήσουμε για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου του τμήματος χάντμπολ μια πρόκριση σε Final-4 ευρωπαϊκού Κυπέλλου! Και μιλώντας και σε προσωπικό επίπεδο, αντίστοιχα και για εμένα τον ίδιο. Πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι για μάχη, να παλέψουμε κάθε φάση, κάθε λεπτό του αγώνα και πιστεύοντας στις δυνατότητες της ομάδας μας, το αποτέλεσμα να μας βρει νικητές. Σε όλη αυτήν την προσπάθεια, θα χρειαστούμε και τον κόσμο μας, που όπως πάντοτε, δίνοντας την ηχηρή παρουσία του, είναι ο όγδοος παίκτης μας και τον χρειαζόμαστε μαζί μας πάντα».

 

 



e-genius.gr ...intelligent web software