Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Παγκόσμια θλίψη για την απώλεια του Χρήστου Κοτζαμανίδη

| Διεθνή Νέα

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας, Χασάν Μουσταφά με επιστολή του στον πρόεδρο της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια του Χρήστου Κοτζαμανίδη.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα για το θάνατο του πρωτοπόρου της Ελλάδας στο χάντμπολ, Χρήστου Κοτζαμανίδη.
Εκ μέρους της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης και ολόκληρης της οικογένειας του χάντμπολ, θα ήθελα να μεταφέρω τα συλλυπητήρια σε εσάς, την Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης και την οικογένεια Κοτζαμανίδη. Ο Χρήστος Κοτζαμανίδης ήταν ένας οραματιστής, που έφερε τους Έλληνες σε επαφή με το χάντμπολ διοργανώνοντας τους πρώτους αγώνες χάντμπολ στην Ελλάδα, ως καθηγητής φυσικής αγωγής. Το διδακτικό, προπονητικό, επιστημονικό και συγγραφικό του έργο σημαδεύτηκε από την αφοσίωσή του στο άθλημα και συνέβαλε ζωτικά στην καθιέρωση και ανάπτυξη του χάντμπολ στη χώρα σας. Η οικογένειά μας στο χάντμπολ είναι απίστευτα τυχερή που είχε τη χαρά να βασιστεί σε αυτόν. Θα μας λείψει ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος.
Είμαστε βέβαιοι ότι η κληρονομιά του θα ζήσει μέσα από τη σκληρή δουλειά της ομοσπονδίας σας.
Η στήριξή μου είναι μαζί σας και την οικογένεια Κοτζαμανίδη που έχουν να αντιμετωπίσουν αυτή την απώλεια. Εύχομαι σε όλους ειρήνη και δύναμη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».



e-genius.gr ...intelligent web software