Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

European Cup: Στην Πολωνία ο ΠΑΟΚ, στη Σερβία η Αναγέννηση

| Διεθνή Νέα

 Στον τρίτο γύρο του European Cup της EHF, μπαίνουν το Σάββατο (3/12) οι γυναικείες ομάδες του ΠΑΟΚ και τις Αναγέννησης Άρτας.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Πολωνία για να αντιμετωπίσει το Σάββατο (18:00) στο Κομπιέρζιτσε, ένα χωριό 3.000 κατοίκων σε απόσταση 20 χλμ από το Βρότσλαβ, την Gminy. Η πολωνική ομάδα, αναδείχθηκε πέρσι κυπελλούχος Πολωνίας, αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και στον δεύτερο γύρο είχε αποκλείσει με δύο νίκες την Ferizaj από το Κόσοβο. O αγώνας θα γίνει στο γυμναστήριο χωρητικότητας 800 θεατών που φέρει το όνομα του σπουδαίου Πολωνού καλαθοσφαιριστή Άνταμ Βόιτσικ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2017 σε ηλικία 47 ετών και μεταξύ άλλων χωρών είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα με τα χρώματα του Περιστερίου.

Η Αναγέννηση Άρτας αντιμετωπίζει στη Γιαγκόντινα της Σερβίας τη ZORK, στις 20:00. Η σέρβικη ομάδα έχει συχνή παρουσία στα ευρωπαϊκά κύπελλα τα τελευταία χρόνια, χωρίς να διακριθεί, ενώ τη σεζόν 2019-20 είχε αποκλείσει τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του European Cup. Στο παλμαρέ της έχει τέσσερα πρωταθλήματα Σερβίας, με τελευταίο το 2021 και είναι πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα. H ZORK πέρασε χωρίς αγώνα στον τρίτο γύρο της φετινής διοργάνωσης, ενώ η Αναγέννηση απέκλεισε στον δεύτερο γύρο τη βουλγάρικη Byala. H αναμέτρηση του Σαββάτου θα διεξαχθεί στο μεγάλο γυμναστήριο της πόλης, χωρητικότητας 3.000 θεατών.



e-genius.gr ...intelligent web software