Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

4ος τελικός Handball Premier: Ολυμπιακός - ΑΕΚ (26/5 - 19:30)

| Handball Premier

Στέψη ή παράταση στην αγωνία; Το ερώτημα θα απαντηθεί το βράδυ της Παρασκευής (26/5 - 19:30) στο κλειστό της Ηλιούπολης, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ, στο πλαίσιο του 4ου τελικού της Handball Premier.

H AEK προηγείται με 2-1 στη σειρά, έχοντας εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα της και χρειάζεται μία ακόμη νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος για πέμπτη φορά στην ιστορία της.

Από την άλλη πλευρά, ο γηπεδούχος Ολυμπιακός θέλει να ισοφαρίσει σε 2-2 τις νίκες, ώστε να πετύχει την ανατροπή στον πέμπτο τελικό, στις 31 Μαΐου, στο ΟΑΚΑ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Νάσκος - Χαρίτσος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube.

Δηλώσεις
Νίκος Γραμματικός
(προπονητής Ολυμπιακού): «Συνεχίζουμε την προετοιμασία για τον τέταρτο αγώνα της σειράς, αυτή τη φορά στην έδρα μας. Πιστεύω, ότι όλη η ομάδα έχει αντιληφθεί τι πρέπει να κάνει, ώστε να ισοφαρίσουμε τη σειρά, να το πάμε 2-2 και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας, που είναι δίπλα μας έτσι κι αλλιώς από την πρώτη μέρα, για να κάνουμε το 2-2. Σε μία τέτοια σειρά, μετράει το ποιος το θέλει περισσότερο, αυτός που έχει την τύχη με το μέρος του και φυσικά, αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη».

Αλέξης Αλβανός (προπονητής ΑΕΚ): «Μετά από το τελευταίο νικηφόρο αγώνα και αναλύοντας το παιχνίδι είχαμε ένα μικρό χρονικό διάστημα να δουλέψουμε πάνω σε πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και να υπενθυμίσουμε στους παίχτες μας όλα όσα κάναμε σωστά και μας οδήγησαν στη νίκη σε συνδυασμό με την καλή μας εμφάνιση. Με γνώμονα τα παραπάνω θελουμε να εμφανιστούμε και αύριο έτσι και να επαναλάβουμε παρόμοια και καλύτερη εμφάνιση, έτσι ώστε να έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε».

Το πανόραμα των τελικών
1ος τελικός: ΑΕΚ- Ολυμπιακός 21-19
2ος τελικός: Ολυμπιακός- ΑΕΚ 28-24
3ος τελικός: ΑΕΚ- Ολυμπιακός 23-19
4ος τελικός: Παρασκευή 26 Μαΐου 2023
Ολυμπιακός- ΑΕΚ (19:30)
5ος τελικός: Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 (αν χρειαστεί)
ΑΕΚ- Ολυμπιακός

Όλοι οι τελικοί θα μεταδοθούν σε live streaming σε παραγωγή των γηπεδούχων σωματείων.



e-genius.gr ...intelligent web software