Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

2ος τελικός Handball Premier: Ολυμπιακός - ΑΕΚ (17/5 – 19:30)

| Handball Premier

Η δεύτερη πράξη της σειράς των τελικών της Handball Premier θα λάβει χώρα το απόγευμα της Τετάρτης (17/5), στις 19:30, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ στο κλειστό της Ηλιούπολης

Στον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ επικράτησε με 21-19 και έκανε το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για την κατάκτηση του τίτλου.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού θέλουν τη νίκη στον αγώνα της Τετάρτης για να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1 και στη συνέχεια να επιδιώξουν το "μπρέικ" στην έδρα της ΑΕΚ. Από την άλλη πλευρά η Ένωση θα παλέψει για τη νίκη που θα της δώσει ψυχολογικό πλεονέκτημα και ξεκάθαρο αβαντάζ για τον τίτλο.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κινατζίδης - Φωτακίδης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube.

Δηλώσεις:
Γαρύφαλλος Μπάγιος (αθλητής Ολυμπιακού): «Την Τετάρτη, έχουμε τον δεύτερο τελικό των πλέι οφ, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως πρέπει να κάνουμε το 1-1 στη σειρά. Θα στηριχτούμε στην καλή άμυνα, η οποία μας έχει φτάσει ως εδώ. Γνωρίζουμε τα δυνατά στοιχεία του αντιπάλου και θα δώσουμε το 100%, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που μας αξίζει. Είμαστε μια οικογένεια, υπάρχει καλό κλίμα και δείξαμε, ότι ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή».

Νίκος Λιάπης (αθλητής ΑΕΚ): «Προερχόμενοι από μια δύσκολη νίκη, κατά τη γνώμη μου δίκαιη, αύριο περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, σε μια δύσκολη έδρα. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το είδος παιχνιδιού και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Θεωρώ πως άμα είμαστε αποτελεσματικοί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, θα καταφέρουμε να φύγουμε με τη νίκη από εκεί και αυτός είναι ο στόχος μας, να κάνουμε το break».

 Το πρόγραμμα των τελικών
1ος τελικός: ΑΕΚ- Ολυμπιακός 21-19
2ος τελικός: Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, ώρα 19:30
Ολυμπιακός- ΑΕΚ
3ος τελικός: Δευτέρα 22 Μαΐου 2023
ΑΕΚ- Ολυμπιακός
4ος τελικός: Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 (αν χρειαστεί)
Ολυμπιακός- ΑΕΚ
5ος τελικός: Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 (αν χρειαστεί)
ΑΕΚ- Ολυμπιακός

Όλοι οι τελικοί θα μεταδοθούν σε live streaming σε παραγωγή των γηπεδούχων σωματείων.



e-genius.gr ...intelligent web software