Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΧΑΝΘ- Βριλήσσια (1/10, 17:00)

| Handball Premier

Πολύ μεγάλο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, ένα ντέρμπι νεοφώτιστων που στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα δώσει σημαντικό αβαντάζ στην ομάδα που θα κερδίσει.

ΧΑΝΘ και Βριλήσσια έχουν καταφέρει ήδη στις πρώτες δύο αγωνιστικές να πάρουν από μία νίκη, κάτι πρωτοφανές για νεοφώτιστες ομάδες, δείγμα του πόσο ανταγωνιστικό είναι φέτος το πρωτάθλημα.

Τα Βριλήσσια ξεκάθαρα έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με την εξαιρετική εμφάνιση τους στη Δράμα και τη νίκη με επική ανατροπή κόντρα στον Ιωνικό.

Η ΧΑΝΘ πέτυχε μία σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Αερωπό, ενώ τη 2η αγωνιστική ήταν πολύ ανταγωνιστικός για 30 λεπτά απέναντι στον ισχυρό Διομήδη.

Δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ
Πάνος Ανδρεαδάκης (περιφερειακός ΧΑΝΘ):
«Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία διαβάζοντας τον αντίπαλο που παρουσιάζεται πολύ ανταγωνιστικός στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και την ομάδα μας και πιστεύω ότι με τη στήριξη του κόσμου μπορούμε να φτάσουμε σε μία μεγάλη νίκη που θα μας δώσει ισχυρή ώθηση να διεκδικήσουμε το στόχο της παραμονής».

Αντώνης Χάλαρης (δεξιός εξτρέμ Βριλησσίων):
«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε ένα σκληρό αντίπαλο όπως είναι η ΧΑΝΘ που δεν δύναται να τα παρατήσει εύκολα. Ανεβαίνουμε στη Θεσσαλονίκη με πλήρη σύνθεση χωρίς προβλήματα τραυματισμών. Εάν ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητικού τιμ, έχουμε καθαρό μυαλό και παίξουμε χωρίς άγχος, θεωρώ πως θα φύγουμε με τους δυο πολύτιμους βαθμούς της νίκης».

 



e-genius.gr ...intelligent web software