Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Iωνικός Affidea- ΠΑΟΚ (1/10, 17:00)

| Handball Premier

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου ο Ιωνικός Affidea θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ.

Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα εκ διαμέτρου αντίθετα με τον «Δικέφαλο» του Βορρά να μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με Δούκα και Δράμα και τον Ιωνικό να έχει υποστεί ισάριθμες ήττες από Διομήδη και Βριλήσσια.

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχοντας σημαντική πίεση μετά την «σκληρή» ήττα στα Βριλήσσια και ειδικότερα με τον τρόπο που αυτή ήρθε, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει στις καλές εμφανίσεις στην πρώτη του εκτός έδρας αναμέτρηση.

Δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ

Θανάσης Συγγάρης (τερματοφύλακας Ιωνικού): «Παίζουμε απέναντι σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος έχει σαν στόχο την τετράδα. Εμείς μετά το κακό ξεκίνημα θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους δύο βαθμούς της νίκης. Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο προσδοκούμε να τονωθεί η ψυχολογία μας για να κοιτάξουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Χρύσανθος Τσαναξίδης (πίβοτ ΠΑΟΚ): «Έχουμε μπροστά μας στο τελευταίο ματς πριν την διακοπή έναν αξιόμαχο αντίπαλο όπως είναι ο ιωνικός. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο ξεκίνημα μας και να δουλέψουμε μέσα στο επόμενο διάστημα ώστε να ανταπεξέλθουμε όσο το δυνατό καλύτερα στην δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει με αγώνες πρωταθλήματος και Ευρώπης».

 



e-genius.gr ...intelligent web software