Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΑΕΚ 18-22

| Handball Premier

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ΑΕΚ επικρατώντας στη Μίκρα του ΑΕΣΧ Πυλαίας με 18-22.

Οι άμυνες και οι τερματοφύλακες είχαν τον πρώτο λόγο, σε ένα ματς που έμεινε σε πολύ χαμηλό σκορ, γεγονός που κράτησε και τους γηπεδούχους μέσα στον αγώνα έως το τέλος. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο μέρος σημειώθηκαν μόλις 15 τέρματα (7-8), με τον Μπαμπατζανίδη από πλευράς Πυλαίας να κάνει εξαιρετική δουλειά στην εστία του και την άμυνα της ΑΕΚ να μπλοκάρει τους παίκτες των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ πήρε πολύτιμα γκολ από τον Θέμη Ηλιόπουλο και προηγήθηκε στο 50’ με 13-18. Η Πυλαία προσπάθησε να απειλήσει και μείωσε σε 15-18 στο 55’, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν χωρίς περαιτέρω προβλήματα στο τελικό 18-22.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-2, 4-2, 5-4, 6-8, 7-8 (ημχ), 7-10, 11-15, 13-18, 15-18, 18-22.
Πυλαία (Ανανιάδης): Μπαμπατζανίδης, Ζαφείρης, Μανωλούδης 1, Μέτσης 2, Τσαμεσίδης 1, Καραγκιοζόπουλος 4, Λαστσάκου 3, Γιαννακίδης, Κουκμίσης 3, Ορφανουδάκης 1, Μπάτζιος 2, Αλεξανδρίδης 1, Κυριακίδης, Κυριακού , Γιορανίδης 1, Αλατσατιανός.
ΑΕΚ (Αλβανός): Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής 3, Τικ 2, Ζίφκοβιτς 3, Γιούκιτς, Μόγια, Νικολαΐδης, Παπαδιονυσίου 1, Λέμος 4, Ηλιόπουλος 6, Άρσιτς, Σόκολιτς, Τσιτόμπι, Αλμέιδα, Λιάπης, Κεδέρης 3.
Διαιτητές: Πατιός – Τσιάνας. Δίλεπτα: 4-7. Πέναλτι: 1/1 – 3/5
Οι διαιτητές έγραψαν τα εξής στο φύλλο αγώνα: «Μετά τη λήξη του αγώνα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκε στο τραπέζι της γραμματείας ο πρόεδρος της ΑΕΣΧ Πυλαίας, Μπαμπαράτσας Γεώργιος και απευθύνθηκε προσβλητικά προς τους διαιτητές. Ακολουθεί έκθεση».

Οι δηλώσεις των προπονητών
Μπάμπης Ανανιάδης
(προπονητής ΑΕΣΧ Πυλαίας): «Τα δώσαμε όλα. Οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Όταν είμαστε ανταγωνιστικοί και παλεύουμε για τη νίκη απέναντι σε τέτοιες ομάδες όπως η ΑΕΚ, τότε σημαίνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θα έχουμε καλή συνέχεια. Σήμερα κρατάμε τη διάθεση, το πάθος και τη συνοχή μας στην άμυνα, ενώ πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στην επίθεσή μας».
Αλέξης Αλβανός (προπονητής ΑΕΚ): «Σήμερα μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι μόνο από το αποτέλεσμα και την αμυντική μας λειτουργία. Όχι από το επιθετικό μας κομμάτι, όπου είχαμε πολλά λάθη και χαμένα σουτ. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να τα βελτιώσουμε και να δουλέψουμε στη διαχείριση του επιθετικού μας κομματιού».



e-genius.gr ...intelligent web software