Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΕΣΝ Βριλησσίων- Ιωνικός Affidea 29-28

| Handball Premier

Ματσάρα στα Βριλήσσια με την τοπική ομάδα να συνδυάζει το πρώτο ματς εντός έδρας στη Handball Premier μετά από 11 χρόνια με μία επική ανατροπή και νίκη επί του Ιωνικού ΝΦ με 29-28.

Οι φιλοξενούμενοι αν και έλεγχαν το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο με τις καλές επεμβάσεις του Μπραουδάκη και τα γκολ του Μαντζόπουλου για το 25-28 στο 57:50, εντούτοις στα τελευταία δύο λεπτά έπαθαν μπλακ άουτ και τα ψυχωμένα Βριλήσσια πήραν τη νίκη με σερί 4-0!

Η ομάδα του Θάνου Τούτση με εξαιρετικό Αντωνιάδη κάτω από τα δοκάρια και τον Χερουβείμ να σημειώνει τρία γκολ- καρμπόν από την περιφέρεια, ισοφάρισε 28-28 στο 59:48!

Ο Ιωνικός είχε την τελευταία επίθεση του ματς, την οποία όχι μόνο δεν εκμεταλλεύτηκε, αλλά αποδείχθηκε καταστροφική, αφού μετά το επιθετικό φάουλ, ο Αϊβαλιώτης πέταξε εσκεμμένα τη μπάλα μακριά για καθυστέρηση και οι διαιτητές έδωσαν πέναλτι σύμφωνα με τους κανονισμούς, το οποίο εκτέλεσε σε νεκρό χρόνο ο αρχηγός Γιώργος Πέρρος για το 29-28 μέσα σε έξαλλούς πανηγυρισμούς.

Ο Χερουβείμ με 10 γκολ και ο Χουρσουντιάν με 7 οδήγησαν επιθετικά τους γηπέδούχους, ενώ για τον Ιωνικό πρώτος σκόρερ ήταν ο Δεληχρήστος με 5 γκολ.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των Βριλησσίων στο πρωτάθλημα, που λίγο έλλειψε να τα καταφέρουν και στην πρεμιέρα κόντρα στη Δράμα, ενώ ο Ιωνικός μένει χωρίς πόντο στις τελευταίες θέσεις.

ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ- ΙΩΝΙΚΟΣ AFFIDEA 29-28
Τα πεντάλεπτα: 4-4, 5-5, 7-5, 9-9, 12-13, 14-15 (ημχ), 18-18, 20-21, 21-22, 22-22, 23-25, 29-28.
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ(Τούτσης): Καραδήμας, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 2, Βλάχος, Τόμπρος 1, Πανταζής, Αντωνιάδης 1, Καραμασιώτης 1, Αναστασίου, Ζαρίκος 1, Χερουβείμ 10, Βαμβακάς 1, Μ. Στάθης 1, Χουρσουντιάν 7, Π. Στάθης 2, Χάλαρης 2.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Αρβανίτης): Κιαρτζίδης, Κουκουλάς 4, Αϊβαλιώτης 4, Ταουσάνης, Παπαδόπουλος, Μπραουδάκης, Συγγάρης, Χαντέλης 3, Μπούτος 4, Μελετάκος, Δεληχρήστος 5, Τοκατζόγλου 1, Μαντζόπουλος 4, Ελοζιέουα 1, Χελιώτης, Μπαλάσκας 2.
Διαιτητές: Χαραλαμπίδης – Ζήσης, Δίλεπτα: 5-6. Κόκκινη: Αϊβαλιώτης (59:57 – καθυστέρηση εκτέλεσης ρίψης στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα ). Πέναλτι 3/6- 3/3

Δηλώσεις
Θάνος Τούτσης (προπονητής Βριλησσίων: «Συγχαρητήρια στον Ιωνικό γιατί βοήθησε να γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί σήμερα και ταιριάζει γάντι η έκφραση… πέσαμε από την Ακρόπολη και βρήκαμε πορτοφόλι! Δεν μας βγήκε ο σχεδιασμός στην άμυνα και στην επίθεση ήμασταν κάκιστοι στις 6 εναντίον 5 καταστάσεις. Αυτό που κρατάω είναι ότι τα παιδιά δεν παράτησαν το ματς, το κυνήγησαν μέχρι το τέλος και δικαιωθήκαμε».
Για τα τελευταία λεπτά και τον Αντωνιάδη: «Έχουμε δουλεμένα στην προπόνηση τα σκριν στα φάουλ, ώστε ο Σπύρος να έχει ελεύθερα σουτ. Ο Αντωνιάδης συνεχίζει αυτό που έκανε στην Α2, έχει υψηλά ποσοστά, είναι ένας τερματοφύλακας που παίζει πολύ με το μυαλό, δεν μου κάνουν εντύπωση οι εμφανίσεις του».

Γιάννης Αρβανίτης (προπονητής Ιωνικού): «Ένα ματς που είχαμε στα χέρια μας, το αφήσαμε να φύγει. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό να διαχειριστούμε την πίεση των Βριλησσίων που ήταν φυσιολογική. Δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά για να κλειδώσουμε το ματς. Περιμέναμε ότι τα Βριλήσσια στην έδρα τους θα κάνουν ζημιές. Θέλει υπομονή για να λύσουμε τα προβλήματα, έχουν έρθει νέα παιδιά και θέλουμε χρόνο. Είμαστε σε δύσκολη θέση, σαφώς και αγχωνόμαστε μετά από αυτή την ήττα. Πέρσι μετά το βαρύ αποτέλεσμα στον Άργος μας πήρε αρκετές εβδομάδες να επανέλθουμε, φέτος πρέπει να το κάνουμε πολύ πιο γρήγορα και πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα ως ομάδα να το κάνουμε».

Σπύρος Χερουβείμ (αριστερό ίντερ Βριλησσίων): Μπήκαμε νωθρά. Στην άμυνα είχαμε θέματα και είναι φανερό ότι θέλουμε ακόμη δουλειά. Όμως έχουμε μεγάλη ψυχή, τα Βριλήσσια είναι εδώ, επέστρεψαν για να μείνουν. Το πρωτάθλημα θα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά που έχουμε ζήσει. Στις τελευταίες φάσεις, οι συμπαίκτες μου έκαναν φοβερή δουλειά, μου έδωσαν ελεύθερα σουτ από τη θέση μου και εγώ έπρεπε να τα βάλω. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε αυτούς.
Για τον Αντωνιάδη: «Με το Γιάννη μεγαλώσαμε μαζί, ξεκινήσαμε από τον Λεωνίδα. Είχα χρόνια να τον δω, δεν περίμενα να έχει εξελιχθεί τόσο, με έχει εντυπωσιάσει».

Γιώργος Μαντζόπουλος (αριστερός ίντερ Ιωνικού): Συγχαρητήρια στα Βριλήσσια, φάνηκε ότι το θέλουν περισσότερο. Εμείς πληρώσαμε τα λάθη μας που ήταν πολλά. Είχαμε ένα κενό διάστημα κάποιων λεπτών που αποδείχθηκε μοιραίο. Μαθαίνουμε από αυτές τις ήττες. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο φέτος. Είμαστε μια ομάδα με πολλές αλλαγές στο ρόστερ και πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να βρούμε το δρόμο μας».



e-genius.gr ...intelligent web software