Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΠΑΟΚ – ΑΣΕ Δούκα (17/9 – 17:00)

| Handball Premier

ΠΑΟΚ και Δούκας αναμετρώνται στην πρεμιέρα της Handball Premier, στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα, σε ένα ματς που αναμένεται να προσφέρει συγκινήσεις.

Οι ομάδες
Το ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με πέρσι. Οι Δούγιας, Ελευθεριάδης, Τσαναξίδης, Τ. Τριανταφυλλίδης, Κουκμίσης, Λαδάκης και Γιαβασίδης, σε συνδυασμό με τον Σέρβο τερματοφύλακα Μίλος Μοϊσίλοφ αποτελούν νέα πρόσωπα στη σύνθεση του «Δικεφάλου του Βορρά» και αναμφίβολα θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να φτάσει η ομοιογένεια της ομάδας στο επιθυμητό επίπεδο για τον Πάνο Γούσιο.

Απόντες για τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της πρεμιέρας θα είναι ο τερματοφύλακας Βίκτορ Γκίγκοφ, που θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας που του επιβλήθηκε πέρσι, καθώς και ο Αποστόλου.

Με τον Γιώργο Χαλκίδη στο τιμόνι, η ομάδα του Δούκα ενισχύθηκε σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν. Η επιστροφή του Δημήτρη Τζηρά αποτέλεσε μία από τις σημαντικές κινήσεις του καλοκαιριού, ενώ οι προσθήκες των Γκάσεβιτς, Μποροντάι, Τσακουρίδη και Δικαιούλια ισχυροποιούν το ρόστερ.

Δηλώσεις
Πάνος Γούσιος
(προπονητής ΠΑΟΚ): «Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες. Εμείς είχαμε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και συνεπώς η ομοιογένεια αποτελεί ένα ζητούμενο. Ωστόσο υπάρχει καλή χημεία και πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε στην κατάσταση που θέλουμε.

Περιμένω ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα καθώς σχεδόν όλες οι ομάδες ανέβασαν τα μπάτζετ του. Νομίζω ότι θα δούμε πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Δούκα, περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο, που έχει ενισχυθεί φέτος. Εμείς θα πρέπει να πιάσουμε την απόδοση που πρέπει για να ξεκινήσουμε νικηφόρα τη χρονιά».

Γιώργος Χαλκίδης (προπονητής ΑΣΕ Δούκα): ««Ξεκινάμε με όραμα και πολλαπλούς στόχους. Ο πρωταρχικός μας είναι η ομάδα να καταφέρει να πετύχει μια άνετη παραμονή στην κατηγορία και παράλληλα να εντάξει τους νέους ταλαντούχους αλλά άπειρους αθλητές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας. Γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά μας το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Θεωρώ όμως ότι και εμείς έχουμε κάνει καλή δουλειά στο στήσιμο μας και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη από τη διάθεση και την ενέργεια που έχουν δείξει οι παίκτες μου σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασία. Έχουμε ποιοτικούς αθλητές και καλούς χαρακτήρες και είμαι αισιόδοξος ότι θα παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο που θα μάχεται κόντρα σε όλους τους αντιπάλους και θα μπαίνει στη… φωτιά.
Ξεκινάμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ. Έναν δύσκολο αντίπαλο ο οποίος φέτος παρουσιάζεται ενισχυμένος. Ο ΠΑΟΚ σαφέστατα έχει την πρώτο λόγο από τη στιγμή που αγωνίζεται και μέσα στην έδρα του ωστόσο και εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι δεδομένο ότι οι άμυνες θα κυριαρχήσουν στη μεταξύ μας αναμέτρηση και εκεί θα στηριχτούμε και εμείς διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Πατιός και Τσιάνας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο Youtube.

Το link του αγώνα: https://www.youtube.com/watch?v=XjlRJi8zNXo



e-genius.gr ...intelligent web software