Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Θλίψη για το θάνατο του Χρήστου Χριστοδούλου

| Γενικά

 Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με βαθειά οδύνη πληροφορήθηκε το θάνατο του Χρήστου Χριστοδούλου σε ηλικία 70 ετών.
Ο Χρήστος Χριστοδούλου υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες της ελληνικής χειροσφαίρισης, συμμετέχοντας ως αθλητής του Τελαμώνα Σαλαμίνας στα δύο πρώτα ιστορικά παιχνίδια του ελληνικού χάντμπολ στη Νότιο Ελλάδα τον Απρίλιο του 1977 με αντίπαλο τον Πανελλήνιο ΓΣ.
Η Ομοσπονδία τον είχε τιμήσει σε ειδική εκδήλωση για τα 40 χρόνια του αθλήματος, όπως και όλους τους συμμετέχοντες στους πρώτους αγώνες σε Αμύνταιο και Αττική, εκείνη την ιστορική χρονιά.
Επί σειρά ετών, για περισσότερες από δύο δεκαετίες, υπήρξε προπονητής του Τελαμώνα Σαλαμίνας και μετέπειτα του HC Σαλαμίνα, τον οποίο οδήγησε και στη Handball Premier τη σεζόν 2020-2021.
H εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Σαλαμίνας αύριο ώρα 13:00.
O Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΧΕ, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του, αλλά και σε όλους τους συντελεστές του σωματείου HC Σαλαμίνα.
Με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ θα κρατηθεί στη μνήμη του Χρήστου Χριστοδούλου ενός λεπτού σιγή πριν τον αυριανό αγώνα HC Σαλαμίνα- Ποσειδών Λουτρακίου.

 



e-genius.gr ...intelligent web software