Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Πρόεδρος των ΕΑΚΘ ο Κώστας Βιολιτζής!

| Γενικά

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, ορίστηκε η νέα διοίκηση στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης.

Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Κώστας Βιολιτζής, μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, ενώ τη θέση του Αντιπροέδρου ο Γιώργος Μπαμπαράτσας, Πρόεδρος του ΑΕΣΧ Πυλαίας και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη.

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής και τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΧΕ, συγχαίρουν θερμά τους δύο ανθρώπους του αθλήματος μας για την ανάληψη των καθηκόντων τους και τους εύχονται μία πετυχημένη και δημιουργική θητεία.

«Νέο τάραφλεξ στο Μίκρα -3-, προπονητήριο και γήπεδο Beach Handball»
Ο νέος Πρόεδρος των ΕΑΚΘ Κώστας Βιολιτζής δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση για την εμπιστοσύνη του.
Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών απέναντι στους αθλητές και στα σωματεία της πόλης.
Αυτή η τιμή στο πρόσωπο μου αντανακλά σε όλο το άθλημα και στην Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος χάρις την οποία απέκτησα σημαντικές εμπειρίες σε διοικητικό αθλητικό επίπεδο.
Μετά από πολλά χρόνια έχουμε να διαχειριστούμε μια αύξηση 50% στον προϋπολογισμό των ΕΑΚΘ, έχοντας ως κύριους στόχους την αναβάθμιση των υπηρεσιών μας σε τρεις άξονες: Ασφάλεια, Προσβασιμότητα και Λειτουργικότητα.
Μέσα από τη θέση ευθύνης που μου ανατέθηκε πιστεύω ότι σε αγαστή συνεργασία με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Μπαμπαράτσα -που προέρχεται επίσης από το χάντμπολ- και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ να συμβάλουμε για την βελτίωση των υποδομών για όλα τα αθλήματα.
Ειδικότερα για το χάντμπολ έχουμε ως προτεραιότητα την τοποθέτηση νέου τάραφλεξ και την βελτίωση του φωτισμού στο Μίκρα -3-, καθώς και τη δημιουργία ενός προπονητηρίου για χάντμπολ με τάραφλεξ εξωτερικού χώρου, αλλά και γηπέδου beach handball, το οποίο το άθλημα έχει ανάγκη και αποτελεί αίτημα πολλών ετών».



e-genius.gr ...intelligent web software