Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Αναδιάρθρωση στο Δ.Σ. της ΟΧΕ

| Γενικά

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος αποφασίστηκε η αναδιάρθρωση του Συμβουλίου και συγκεκριμένα η ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Γραμματέα από το μέλος του Δ.Σ. Κώστα Σταματιάδη στη θέση του Αναστάσιου Χειβιδόπουλου, ο οποίος θα συνεχίζει να προσφέρει στην ΟΧΕ ως μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Μεταγραφών. 

Ο Κώστας Σταματιάδης επανέρχεται σε μια γνώριμη θέση, καθώς διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ για σχεδόν 7 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2014 έως τον Μάρτιο του 2021.

«Συνεχίζουμε μαζί με κοινό όραμα»
Ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ δήλωσε: «Η θέση του Γενικού Γραμματέα απαιτεί μία καθημερινή παρουσία και ενασχόληση στην ομοσπονδία και στο άθλημα, κάτι που οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν το επέτρεπαν. Ήταν μία εξέλιξη βάσει των εσωτερικών αναγκών της Ομοσπονδίας και έγινε με δική μου προτροπή και σε απόλυτη συναίνεση και σύμπλευση με τον Πρόεδρο και όλους τους συναδέλφους στο Δ.Σ. Θα συνεχίσω από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. με κοινό όραμα να εκπληρώσουμε όλους του στρατηγικούς στόχους που έχουμε θέσει ως διοίκηση».

«Σημασία έχει η ομάδα, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»
O νυν Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης επεσήμανε: «Στη δική μας Ομοσπονδία, διοικεί μια ομάδα που δουλεύει με τον ίδιο τρόπο, έτσι κι αλλιώς, απόλυτα συνεκτική, από κάθε μετερίζι . Άρα λοιπόν , οι τίτλοι και οι... θέσεις έχουν μια σχετική σημασία αλλά όχι την κύρια. Δεν αλλάζει κάτι στην λειτουργία της Ομοσπονδίας, γιατί σημασία έχει η ομάδα και η συλλογική δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Τάσο Χειβιδόπουλο, που τα δύο τελευταία χρόνια, ανέλαβε το σημαίνοντα ρόλο του Γενικού Γραμματέα και παρά τις δύσκολες συνθήκες έκανε πολύ καλή δουλειά . Επίσης, να ευχαριστήσω και τους συναδέλφους μου στο ΔΣ, που ομόφωνα με πρότειναν πάλι για την συγκεκριμένη θέση, μετά την αποχώρηση του κ. Χειβιδόπουλου. Η δουλειά συνεχίζεται λοιπόν και είναι πολλή και συνεχής».



e-genius.gr ...intelligent web software