Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Αναπτυξιακά Τουρνουά σε Άρτα και Λαμία

| Ανάπτυξη

Με αναπτυξιακά τουρνουά ομάδων σε διάφορα σημεία της Ελλάδας συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο οι δράσεις της ΕΑΠ/ΟΧΕ. Το Σάββατο (12/11) το κλειστό γυμναστήριο της Άρτας «πλημμύρισε» από παιδικές φωνές αφού περισσότεροι από 160 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν στους αγώνες που διοργανώθηκαν. Κερκυραϊκός, Φαίακας, ΑΟ Ιωναννίων, Αναγέννηση Άρτας, Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενιτσας και Άρτα Χάντμπολ 2015 ήταν οι ομάδες που έλαβαν μέρος και αγωνίστηκαν στις κατηγορίες: Μίνι Αγοριών – Κοριτσιών, Παμπαίδες Β΄ και Παγκορασίδες Β’.

Πολλά παιχνίδια, διαγωνισμοί και πολλές εμπειρίες συνόδευσαν τα παιδιά τα οποία φιλοξενήθηκαν σε μια άψογη διοργάνωση την οποία επιμελήθηκε η τεχνική σύμβουλος ανάπτυξης, Σοφία Αμπεριάδου. Η διοργάνωση τελούσε υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και είχε τη στήριξη του BeActive που προσέφερε μπλουζάκια και μπάλες στους συμμετέχοντες. Επίσης, η Σοκολατοβιομηχανια «ΙΟΝ» και τα νερά «Κωστηλατα» στήριξαν χορηγικά τους αγώνες.

Μια ημέρα αργότερα, την Κυριακή (13/11) πραγματοποιήθηκε αναπτυξιακό τουρνουά ομάδων στη Λαμία με τη συμμετοχή Συλλόγων της Κεντρικής Ελλάδας. Αθλητές και Αθλήτριες από τους Αμφικτύονες Λαμίας, τον Ιωνικό Ν. Μαγνησίας κ τον ΑΟΧ Λάρισας πήραν μέρος στη διοργάνωση η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης που υλοποιείται ενώ την επίβλεψη της είχε ο τεχνικός συμβουλος της ΕΑΠ/ΟΧΕ, Γιάννης Τσιάπας.



e-genius.gr ...intelligent web software