Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Πρεμιέρα στο 23ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball

| Beach Handball

Πρώτος σταθμός το "North Attica Beach Handball Tournament 2022” που αποτελεί παράλληλα και το 9ο Κύπελλο Ελλάδος

Μετά την εντυπωσιακή οργανωτικά και αγωνιστικά διοργάνωση των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Beach Handball Ανδρών- Γυναικών και Εφήβων- Νεανίδων "Ηρακλειο 2022", ήρθε η ώρα για την διεξαγωγή του 23ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Η πρεμιέρα θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο (9-10 Ιουλίου) από την Άνοιξη με το «North Attica Beach Handball Tournament 2022", που θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις Καπανδριτίου. Το διεθνές (ενταγμένο στο ΕΒΤ) τουρνουά της βορειοανατολικής Αττικής αποτελεί παράλληλα και το 9ο Κύπελλο Ελλάδος.

Με κεντρικό σύνθημα «Feel the spirit of Attica … Feel the passion of Beach Handball», ο διοργανωτής ΑΣ Άνοιξης Διονύσου DELOUSIL, με την υποστήριξη της Επιτροπής Beach Handball της ΟΧΕ, του Δήμου Διονύσου, και του ΑΠΕΣ Καπανδριτίου, είναι έτοιμος να υποδεχθεί τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες ανδρών και γυναικών.

Οι φίλοι του αθλήματος έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εντυπωσιακό θέαμα στην προσπάθεια τους για την κατάκτηση των πρώτων μεταλλίων στη σεζόν, αλλά και των πρώτων τίτλων με την ανάδειξη των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Βασικοί υποστηρικτές της διοργάνωσης του “North Attica Beach Handball Tournament 2022” είναι η ΑΜΚΕ Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας «ΑΙΓΕΑΣ» του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου, η φαρμακευτική εταιρεία καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής «DELOUSIL» και ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ).

Όμιλοι του “North Attica Beach Handball Tournament 2022”

Άνδρες
Α' όμιλος
ΑΣΟΔ Ασπρόπυργος
ΑΣ Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης
ΑΣΑΔ Delousil

Β' όμιλος
Απόλλων Σταυρούπολης
Ωρίωνας Χανίων
ΑΕΣΧ Πυλαίας

Γυναίκες
Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης
ΑΣΑΔ Delousil
ΔΑΣ Ζεφυρίου

 

Τα τουρνουά του 23ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball

9-10 Ιουλίου, Καπανδρίτι, “North Attica Beach Handball Tournament 2022”- 9ο Κύπελλο Ελλάδος

16-17 Ιουλίου, Πρέβεζα, "Gartzonikas - Preveza Beach Handball 2022"

23-24 Ιουλίου, Ασπρόπυργος (Final 4)



e-genius.gr ...intelligent web software