Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

To ACT σταθερός υποστηρικτής των Εθνικών Ομάδων Beach Handball και του αθλήματος

| Beach Handball

Στην επιτυχημένη πορεία των Εθνικών ομάδων στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball, το ACT ήταν και πάλι υποστηρικτής.

Από το 2006 το ACT - American College of Thessaloniki, το τμήμα πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών του Κολλεγίου Ανατόλια βρίσκεται στο πλευρό των εθνικών ομάδων Beach Handball και στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος να καλλιεργήσει το άθλημα.

Ο εκπαιδευτικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός υποστήριξε από την πρώτη στιγμή αυτό το εγχείρημα. Έθεσε αφιλοκερδώς στη διάθεση της Ομοσπονδίας το γήπεδο beach handball που βρίσκεται στο campus του, καθώς και άλλες κτιριακές υποδομές του, για τις προπονήσεις και την προετοιμασία των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Η νικηφόρα διαδρομή της Εθνικής Ομάδας Γυναικών και η ανάδειξη της σε Χρυσή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια το 2018, ήταν ένα σημαντικό ορόσημο για τις προσπάθειες των αθλητριών, των προπονητριών και της Ομοσπονδίας αλλά και για όσους έδειξαν έμπρακτα την υποστήριξή τους.

Το ACT θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στο άθλημα και να συμβάλλει στην ανάπτυξή του, στο πλαίσιο της προγραμμάτων κοινωνικής προσφοράς και πρωτοβουλιών που επεκτείνονται και στον αθλητισμό και εκτός των ορίων της ακαδημαϊκής του κοινότητας.

Λίγα λόγια για το ACT – American College of Thessaloniki

Το μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα λειτουργεί από το 1981 στη Θεσσαλονίκη και σήμερα είναι αναγνωρισμένο στις ΗΠΑ από την Επιτροπή για Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης του New England Commission of Higher Education (NECHE), τον οργανισμό που πιστοποιεί μερικά από τα καλύτερα αμερικανικά πανεπιστήμια, όπως τα Harvard και Yale. Παράλληλα τα πτυχιακά προγράμματα του ACT έχουν και Ευρωπαϊκή πιστοποίηση μέσω του Open University της Μ. Βρετανίας. Το American College of Thessaloniki είναι επίσης αναγνωρισμένο ως «Κολλέγιο» από το Υπουργείο Παιδείας, καθώς πληροί τους όρους του Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ. 38/2010) που ρυθμίζει την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Ο ενεργητικός και βιωματικός τρόπος μάθησης, το εξαιρετικό διδακτικό προσωπικό, Το campus του που φέρνει στη Θεσσαλονίκη την ατμόσφαιρα των αμερικανικών πανεπιστημίων, οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας με αρωγό το Career Services Office, το ισχυρό δίκτυο αποφοίτων, και τα προγράμματα διά βίου μάθησης, συνθέτουν ένα ιδανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον που εφοδιάζει τους φοιτητές με ισχυρές ακαδημαϊκές γνώσεις και δεξιότητες ώστε να προσαρμόζονται με επιτυχία σε κάθε αλλαγή.

Το ίδρυμα έχει συνάψει συμφωνίες με περισσότερα από 60 Αμερικανικά Πανεπιστήμια οι οποίες επεκτείνονται και σε προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών, δίνοντας την ευκαιρία σε Έλληνες φοιτητές του ACT να σπουδάσουν για ένα ή περισσότερα εξάμηνα σε κάποιο πανεπιστήμιο της Αμερικής. Το ACT αποτελεί και τον πιο δημοφιλή ακαδημαϊκό προορισμό στην Ελλάδα για Αμερικανούς φοιτητές μέσω του προγράμματος Study Abroad.

To ACT προσφέρει σημαντικό αριθμό πλήρων και μερικών υποτροφίες σε νέους και νέες με περιορισμένα οικονομικά μέσα.

www.act.edu

 ACT Campus



e-genius.gr ...intelligent web software