Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

4ος τελικός Α1 Γυναικών: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

| Α1 Γυναικών

Όλα όσα ειπώθηκαν μετά τον τέταρτο τελικό της Α1 γυναικών και την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ...

Δημήτρης Πελεκίδης (προπονητής ΠΑΟΚ): "Τεράστια νίκη, τεράστια εμφάνιση σήμερα. Το σκορ νομίζω το δείχνει, είχαμε 15 γκολ παθητικό, η άμυνά μας λειτούργησε εξαιρετικά. Είδαμε το προηγούμενο ματς και προσαρμόσαμε την άμυνά μας, πράγμα το οποίο έγινε 60 λεπτά. Τα κορίτσια έκαναν κατάθεση ψυχής. Αξίζουν τεράστια μπράβο σε όλους.Στα κορίτσια πρώτα απο όλα, στους φυσιοθεραπευτές, στον κύριο Χασεκίδη σε όλη την διοίκηση, φέτος κάναμε μία τεράστια προσπάθεια, ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά και στο τέλος οι κόποι μας ανταμοίβονται. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι παρόλες τις στραβές καταστάσεις στη χρονιά η ομάδα παρέμεινε δυνατή, είμασταν ενωμένοι και την στιγμή που έπρεπε δείξαμε χαρακτήρα και η ομάδα κατέκτησε το πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα.
Χωρίς τον κόσμο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τεράστιο ευχαριστώ στην στήριξη που είχαμε αυτό το διάστημα και ειδικά σήμερα, γιατι σίγουρα σε αυτά τα μάτς είναι ο όγδοος παίκτης. Μας έδωσε φτερά, τα κορίτσια πήραν έξτρα ψυχολογία και νομίζω ότι όλοι μαζί σήμερα συνεισφέραμε το λιθαράκι μας για να πάρουμε την νίκη και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Κώστας Μπούνας (προπονητής ΟΦΝΙ): "Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, είναι άξιος πρωταθλητής. Συνολικά στη σειρά των τελικών ήταν καλύτερη ομάδα και άξιζε να κερδίσει τον τίτλο. Δεν είναι η ώρα να κάνουμε τον απολογισμό. Προέχει να ηρεμήσουμε και να ξεκουραστούμε, διότι δώσαμε αρκετή ενέργεια. Είχαμε καλές και άσχημες στιγμές, θα δούμε με ηρεμία τι έφταιξε και θα γίνει ο προγραμματισμός. Θέλαμε πολύ όλοι να κερδίσουμε τον τίτλο και να τον αφιερώσουμε στη μνήμη του Σάσα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θα συνεχίσει να προσπαθεί η ομάδα για να επανέλθει εκεί που πρέπει".

Μαρία Χατζηπαρασίδου (αρχηγός ΠΑΟΚ): "Τίποτα δεν είναι εύκολο αν εμείς δεν το αποδείξουμε εντός γηπέδου. Δουλεύουμε ένα ολόκληρο χρόνο γι' αυτή τη στιγμή, φάνηκε το μέταλλο που έχει η ομάδα και κατακτήσαμε τον πέμπτο συνεχόμενο τίτλο μας. Κάναμε πολλές καλές εμφανίσεις φέτος, αλλά η σημερινή ήταν η πιο γλυκιά. Στη σειρά των τελικών η ομάδα έδειξε την ανωτερότητά της και ήρθε αυτό το τρόπαιο. Ο κόσμος μας είναι ο 8ος παίκτης μας, δίνει τρελή ώθηση στην ομάδα, δίνει δύναμη και ευχαριστούμε που ήταν κοντά μας σήμερα".

Μάγδα Κεπεσίδου (αρχηγός ΟΦΝΙ): "Ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά τη χρονιά, αλλά σίγουρα η ομάδα επηρεάστηκε από τη δύσκολη κατάσταση που βιώσαμε. Θεωρώ ότι το σπάσιμο της έδρας μας στο πρώτο παιχνίδι έδωσε τον τίτλο στον ΠΑΟΚ και όχι τόσο ο σημερινός αγώνας. Σήμερα δεν μας βγήκαν ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση τα πράγματα"



e-genius.gr ...intelligent web software