Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Τομάσεβιτς: Περήφανη και πολυτιμότερη

| Α1 Γυναικών

 Η Καταρίνα Τομάσεβιτς ήταν καθοριστική για τον ΠΑΟΚ στη σειρά των τελικών και ψηφίστηκε ως η πολυτιμότερη αθλήτρια από τους δημοσιογράφους.

Ειδικά με την παρουσία της στον τέταρτο τελικό, όπου είχε 50% αποτελεσματικότητα και δύο αποκρούσεις πέναλτι, επιβεβαίωσε την κλάση της και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας της.

«Είναι το πέμπτο πρωτάθλημα που κερδίζω στην καριέρα μου και νιώθω πολύ χαρούμενη. Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα. Είμαι μόλις δύο μήνες στην ομάδα και όμως νιώθω καταπληκτικά συναισθήματα. Όταν ο έφορος Δημήτρης Χασεκίδης μου πρότεινε να έρθω, μου έγραψε σε μήνυμα ότι θα ήθελε να γίνω μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, πραγματικά νιώθω ότι έγινα μέλος σε μια πραγματική οικογένεια», δήλωσε η Τομάσεβιτς στην επίσημη σελίδα της ΟΧΕ, μετά την απονομή του τίτλου της MVP, από τον πρόεδρο της ΕΣΧΘ, Δημήτρη Σαουλίδη.

 Η 39χρονη τερματοφύλακας μπορεί να υπερηφανεύεται ότι στέφθηκε πρωταθλήτρια σε τέσσερις διαφορετικές χώρες, καθώς κέρδισε τίτλο στην Αυστρία με τη Hyo, στη Σερβία με τη Zajecar (δύο φορές) και στη Γερμανία με την Thuringer. Με την Εθνική Σερβίας, έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013.



e-genius.gr ...intelligent web software