Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

ΑΕΚ- Άρτα με φόντο την 4αδα

| Α1 Γυναικών

Α1 Γυναικών (8η αγωνιστική)
ΟΑΚΑ 17:00, ΑΕΚ- Αναγέννηση Άρτας
(Νάσκος- Χαρίτσος, Κατσίκης)
Mετάδοση: https://www.youtube.com/c/AEKAthleticClub

«Μάχη» για την 4η θέση και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ δίνουν ΑΕΚ και Αναγέννηση Άρτας που αναμετρούνται αύριο στο ΟΑΚΑ στο φινάλε της 8ης αγωνιστικής.
Η νικήτρια ομάδα θα αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα για τη συνέχεια, δεδομένου πως αυτή τη στιγμή οι δύο σύλλογοι ισοβαθμούν με 8 πόντους. Η Ένωση θα παραταχθεί πλήρης, ενώ από πλευράς Άρτας θα λείψει και πάλι η περιφερειακή Αναστασία Μέτλεσκα.

Δηλώσεις
Ρένια Μανδά (αθλήτρια ΑΕΚ): «Ερχόμαστε μετά από μια βδομάδα που δεν είχαμε κάποια αγωνιστική υποχρέωση. Έχουμε δουλέψει πολύ στις προπονήσεις και θεωρώ πως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία στο γυναικείο χάντμπολ και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε την νίκη και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να το καταφέρουμε».

Λένα Μούρνου (αθλήτρια Αναγέννησης Άρτας): «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από μία σειρά αγώνων που ήταν όλα ντέρμπι. Αυτό μας έχει βοηθήσει στο να αποκτήσουμε ρυθμό και συνοχή. Είναι ένα σημαντικό ματς για τον αρχικό στόχο της τετράδας».

Α1 Γυναικών (9η αγωνιστική)
Μάνος Λοίζος 20:00, ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού- ΓΑΣ Καματερού
(Χρηστίδη- Μπράμου, Ανταλής)

Στη Νίκαια θα διεξαχθεί το εναρκτήριο ματς της 9ης αγωνιστικής με την ομάδα του Κορυδαλλού να αντιμετωπίζει το Καματερό. Οι φιλοξενούμενες έχουν τον πρώτο λόγο, καθώς είναι μια ομάδα που διεκδικεί την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν ξεκάθαρα στόχο την παραμονή στην κατηγορία, έχοντας ως βασικό αντίπαλο τον Ορφέα Κατερίνης.

 



e-genius.gr ...intelligent web software