Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Οι τελευταίες "πινελιές" πριν το Παγκόσμιο

| Εθνική Ομάδα Νέων

Με προπονήσεις και φιλικούς αγώνες θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Εθνικής Νέων, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U21 που συνδιοργανώνουν Ελλάδα και Γερμανία από τις 20 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

Από σήμερα (9/6) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συγκεντρώνεται στην Αθήνα, για τις τελευταίες... πινελιές, πριν την σπουδαία αθλητική διοργάνωση.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γεωργιάδης έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους Παπαγιάννη (Αερωπός Έδεσσας), Αλεξανδρίδη, Κυριακίδη, Μπαμπατζανίδη (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Αναστασίου, Δικαιούλια, Γερουλάνο, Παγιάτη, Παναγιώτου, Στεφανίτση (ΑΣΕ Δούκα), Σίνα, Τόσκα (Δράμα ΄86), Κοτσιώνη, Μ. Στάθη (ΕΣΝ Βριλησσίων), Κουκουλά, Νικολίνταη, Βασιλείου - Τσάφο (Ιωνικός ΝΦ), Κουτουλογένη (Ολυμπιακός), Αναγνωστόπουλο (Πανελλήνιος), Παπάζογλου, Τζωρτζίνη (ΠΑΟΚ) και Δάιο (ΧΑΝΘ).

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο κλειστό της Νίκαιας. Το Σάββατο (10/6) η Εθνική θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Μαρόκου, στις 18:30 στη Νίκαια και την Κυριακή, στις 18:00 το Μπαχρέιν στο ίδιο γήπεδο. Και οι δύο αναμετρήσεις θα έχουν προπονητικό χαρακτήρα και θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.

Θα ακολουθήσουν ακόμη δύο φιλικοί αγώνες με τις ίδιες ομάδες (με Μπαχρέιν στις 13 Ιουνίου και με Μαρόκο στις 14 Ιουνίου).



e-genius.gr ...intelligent web software