Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

Bοσνία- Ελλάδα (5/11, 18:00, ehftv)

| Εθνική Ομάδα Γυναικών

Με προπόνηση στο Sports Hall Cazin ολοκληρώνει σήμερα το απόγευμα η Εθνική Γυναικών την προετοιμασία της για τον αυριανό επαναληπτικό με τη Βοσνία για την Α’ φάση των πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2023.

Η ελληνική ομάδα μετά τη νίκη της με 23-21 επί της Βοσνίας την Πέμπτη το βράδυ, θέλει να πάρει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα, κλειδώνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Εθνική ομάδα έχει καλή ψυχολογία, ειδικότερα μετά την εξαιρετική εμφάνιση του τελευταίου 15λεπτου του πρώτου αγώνα, όπου φάνηκε ξεκάθαρα ποια είναι η καλύτερη ομάδα και ότι είναι καθαρά στο δικό της χέρι η υπόθεση πρόκριση.

Ο αγώνας θα αρχίσει τις 18:00 και θα μεταδοθεί από το κανάλι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας χάντμπολ (EHF TV).

«Μονόδρομος η πρόκριση, χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη- ανατροπή»
Δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ

Μάγδα Κεπεσίδου (διεθνής τερματοφύλακας): «Κάναμε ένα πολύ σημαντικό πρώτο βήμα με μεγάλη ανατροπή και θέλω να συγχαρώ όλους γι’ αυτό, γιατί ήταν πραγματικά δύσκολο να γυρίσουμε ένα παιχνίδι από το -6 σε μια τέτοια έδρα! Η Εθνική ομάδα χρειάζεται τέτοιες νίκες και όταν έρχονται με αυτόν τον τρόπο είναι πιο γλυκές. Η δουλειά όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα και δεν θα είναι εύκολη ούτε αύριο! Γνωρίζοντας τι μας περιμένει πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτερες και ακόμα πιο συγκεντρωμένες. Στο μυαλό μας είναι ότι η πρόκριση είναι μονόδρομος και θα κάνουμε τα πάντα για να την πάρουμε!»

Αγνή Ζυγούρα (διεθνής περιφερειακή): «Κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι κόντρα σε μια πιο βελτιωμένη ομάδα συγκριτικά με αυτή που αντιμετωπίσαμε στη Βέροια πριν δύο χρόνια, μέσα σε ένα γεμάτο γήπεδο και γενικά σε μια δύσκολη έδρα. Βρεθήκαμε να χάνουμε για 6 γκολ στο 45', ωστόσο είχαμε την ψυχραιμία να αντιδράσουμε και να γυρίσουμε το παιχνίδι. Αυτό που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να μελετήσουμε το βίντεο του παιχνιδιού και να παρουσιαστούμε καλύτερες και πιο έτοιμες πνευματικά αύριο, μιας που παίζουμε και τα δύο παιχνίδια μέσα στη Βοσνία».

 



e-genius.gr ...intelligent web software