Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

«Σεβόμαστε πολύ την Ελλάδα»

Με κολακευτικά λόγια για την Ελλάδα μίλησαν ο προπονητής και ο αρχηγός της Εθνικής Ολλανδίας, με τον πρώτο να αποποιείται τον τίτλο του φαβορί για την πρόκριση.

Ο θρύλος του παγκοσμίου χάντμπολ και της Εθνικής Σουηδίας (358 συμμετοχές-852 γκολ), δις παγκόσμιος πρωταθλητής (1990 και 1999) και με παρουσία σε 4 Ολυμπιακούς Αγώνες (1988, 1992, 1996, 2000), Στέφαν Όλσον βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής Ολλανδίας από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ο πρώην δεξιός ίντερ του Κιέλου και τέως τεχνικός της Χάμαρμπι και της Εθνικής Σουηδίας δήλωσε:
«Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια με την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Θα είναι δύο δυνατά παιχνίδια, ακριβώς διότι γνωριζόμαστε καλά. Ο Στάινς προφανώς και είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και μας έλειψε στον περσινό αγώνα, αλλά αυτή τη φορά έχουμε 4 τραυματίες παίκτες. Σεβόμαστε πολύ την ελληνική ομάδα, προκρίθηκε στο τελευταίο EURO, είναι πραγματικά καλή ομάδα και επίσης γνωρίζω ότι οι περισσότεροι παίκτες παίζουν μαζί στις ομάδες τους, κάτι που είναι σημαντικό. Περιμένω δύο δυνατά παιχνίδια. Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει αν μας θεωρούν φαβορί, το πιο σημαντικό είναι να προκριθούμε στο Παγκόσμιο»

«Η Ελλάδα βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο»
Από την πλευρά του ο αρχηγός και ηγέτης της Ολλανδίας, ο πλέι μέικερ της Παρί Σεν Ζερμέν Λουκ Στάινς επεσήμανε:
«Μετά από ένα κουραστικό ταξίδι για πολλούς από εμάς λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων με τις ομάδες μας (ο Στάινς ήρθε κατευθείαν από το Παρίσι στη Θεσσαλονίκη μέσω Φρανκφούρτης) είμαστε εδώ στην Κοζάνη για το πρώτο ματς των μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Ελλάδα βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο, διαθέτει καλούς παίκτες. Έχουμε παίξει πολλές φορές μεταξύ μας σε προκριματικά EURO και Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων
Τώρα είμαστε σε ένα διαφορετικό επίπεδο, θυμάμαι πέρσι ότι χάσαμε στην Ελλάδα, ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, ωστόσο στην έδρα μας παίξαμε καλύτερα και πήραμε την πρόκριση για το EURO που ήταν το σημαντικότερο.
Δεν έχουν αλλάξει πολλά στις ομάδες μας. Σίγουρα έχουμε κάποιους τραυματισμούς σε θέσεις- κλειδιά, αλλά πιστεύω ότι θα καλύψουμε τις απουσίες. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αύριο και να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση».



e-genius.gr ...intelligent web software