Official Social Media Pages: Facebook | Ιnstagram | YouTube | Τwitter | TikTok

«Ομάδα και κόσμος να παλέψουμε μαζί για ένα μεγάλο αποτέλεσμα»

 Πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης η επίσημη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό (Τετάρτη 8 Μαϊου, 17:15- ΕΡΤ3) αγώνα Ελλάδα- Ολλανδία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών του 2025.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:
Τάσος Πέτκος (Αναπληρωματικό μέλος ΔΣ ΟΧΕ):
«Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά. Μετά από ένα μήνα ξαναβρισκόμαστε εδώ, αυτή τη φορά για την Εθνική Ανδρών που θα δώσει δύο μεγάλα ματς με την Ολλανδία για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Κοζάνης για τη συνεργασία τους. Ως ομοσπονδία επιθυμούμε να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία και να γίνει το ΔΑΚ Λευκόβρυσης μόνιμη έδρα των Εθνικών ομάδων. Θα ήθελα να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει αύριο την Εθνική μας ομάδα στην προσπάθεια που κάνει»

Όλγα Πουταχίδου (Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού):
«Χριστός Ανέστη Χρόνια Πολλά. Η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει αδιαλείπτως, υποστηρίζει και ενισχύει τον αθλητισμό με πράξεις. Δίνει παράλληλα την ευκαιρία στους πολίτες της Περιφέρειας μας να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου. Είμαστε δίπλα στην αθλητική οικογένεια και τα μέλη αυτής. Με χαρά θα συνεχίσουμε τη συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης, όσο και με την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στην Εθνική μας και να καλέσω τον κόσμο να την στηρίξει και να δώσει τον παλμό της νίκης στην ομάδα μας».

Γιάννης Ιωαννίδης (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού):
«Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά. Φιλοξενούμε την Εθνική Ανδρών σε ένα γνώριμο γήπεδο για την ομάδα μας. Ίσως το κρισιμότερο παιχνίδι της ομάδας μας τα τελευταία 20 χρόνια. Η επιλογή της Κοζάνης δεν ήταν τυχαία, ο κόσμος της Κοζάνης αγαπάει το χάντμπολ, έχει δείξει ότι στηρίζει τις Εθνικές ομάδες. Ευελπιστούμε ότι αύριο θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, οφείλουμε ως Έλληνες και ως Κοζανίτες να στηρίξουμε την Εθνική ομάδα, όπως το έχουμε πολλές φορές στο παρελθόν. Θέλουμε ένα γήπεδο- καμίνι που θα δώσει την ώθηση στους αθλητές μας να κάνουν το βήμα παραπάνω. Ο Δήμος Κοζάνης είναι εδώ παρέα με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Ομοσπονδία. Κάνω κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους να έρθουν να παλέψουμε μαζί για ένα μεγάλο αποτέλεσμα».

Γιώργος Ζαραβίνας (ομοσπονδιακός τεχνικός):
«Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά. Επιστρέφουμε ως Εθνική Ανδρών στη Κοζάνη, σε ένα γήπεδο που η Εθνική ομάδα έχει κάνει μεγάλες εμφανίσεις και νίκη. Όλη η ομάδα νιώθει οικεία, θέλω να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία από τους τοπικούς φορείς μέχρι τον απλό κόσμο. Είναι ένα μπαράζ που οδηγεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου μετά από 20 χρόνια. Μόνο και μόνο από αυτό καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγάλο κίνητρο έχει η ομάδα. Η Ολλανδία πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια σε μεγάλες διοργανώσεις. Θα πάμε βήμα βήμα σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Πρώτος στόχος είναι να πάρουμε στο πρώτο ματς ένα καλό αποτέλεσμα και στο δεύτερο αγώνα να δούμε τι θα μπορούμε να διεκδικήσουμε εκεί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100% πνευματικά, σωματικά και να έχουμε διάρκεια 60 λεπτά. Αυτές οι ομάδες χρειάζονται μόλις μερικά λεπτά κακής συγκέντρωσης για να σου κάνουν μεγάλη ζημιά. Παίζουμε μία από τις κορυφαίες ομάδες στο επιθετικό τραζίσιον, το οποίο πρέπει να περιορίσουμε και να βάλουμε στο παιχνίδι θα δικά μας καλά στοιχεία. Αυτή η ομάδα όπου παίζει συσπειρώνει τον κόσμο του αθλήματος, πιστεύω το ίδιο θα συμβεί και αύριο. Τα παιδιά έχουν ανάγκη αυτή τη στήριξη και για αυτό θέλω και εγώ από την πλευρά μου να καλέσω τον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι οι αθλητές θα κάνουν κατάθεση ψυχής»

Σάββας Σάββας (διεθνής αριστερός ίντερ):
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και θα διεξαχθεί αυτός ο αγώνας σε αυτό το όμορφο γήπεδο. Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς για τη φιλοξενία. Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την Κοζάνη, έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια από τα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία, έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο μας. Δεν είναι τυχαία η ομάδα που παίζουμε, αλλά ως Εθνική ομάδα, έχουμε ανεβάσει και εμείς τον πήχη, έχουμε αλλάξει επίπεδο και ευελπιστούμε μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε ενόψει της δύσκολης ρεβάνς».



e-genius.gr ...intelligent web software